Ben de ilk kez çoğu kısmını kaçırmadan izledim sanırım.İlk kez bir birleşme partisi izlemedim galiba
Yarına şarkı kısmına bakmak gerekirgöz atarım
Yarın eski yarışmacılarla Anlat Bakalım var ve Evrim Keklik de yarışacak.
Ben de ilk kez çoğu kısmını kaçırmadan izledim sanırım.İlk kez bir birleşme partisi izlemedim galiba
Yarına şarkı kısmına bakmak gerekirgöz atarım
Başla ya senle yorumlaşmak güzel oluyor.Bakalım ben 1 ay sonra başlayacakmıyım
@MasacRE izlemeye başlarsa ben de garanti izlerimGeçen sene öyle oldu@Sherlock @Maskeli Fedai
Evrim mi 😱 tamam yarın izliyorum ozamanBen de ilk kez çoğu kısmını kaçırmadan izledim sanırım.Genelde yarışma kısmı dışında sıkılırdım.
Yarın eski yarışmacılarla Anlat Bakalım var ve Evrim Keklik de yarışacak.
Vay fikrin değişti demekBaşla ya senle yorumlaşmak güzel oluyor.
Hafta sonları kesin izlerim ben artık. Dokunulmazlıklar ve konseyler güzel geçiyor.Zaten hafta sonu dizim de yok.Diğer günler de kısmet.
Evet ya tutamadım kendimi işte.Evrim mi 😱 tamam yarın izliyorum ozaman
Vay fikrin değişti demekya zaten bende bıraktım dizileri ve hafta sonu evde olduğum sürece göz atabilirim belki. O an izlemesemde sonradan zaten arada konsey baktığım oluyor
Aynen Aleyna ve Ayşe'yle bir voleybol müsabakası bekliyordum aslında ama olsun buna şükür.Evrim mi 😱 tamam yarın izliyorum ozaman
MertAynen Aleyna ve Ayşe'yle bir voleybol müsabakası bekliyordum aslında ama olsun buna şükür.Geçen seneden Mert, Ardahan, Cemal, Berkan önceki senelerden de Sema ile Anıl Berk de var
Acun sonunda senin aklını çeldi demek kiEvet ya tutamadım kendimi işte.
Cumartesi bir şey izlemiyorum geçen hafta baktım ve keyif aldım.Dün ve bugün de keyif aldım devam ederim hafta sonları en azından.Pazar MA zaten eski tadı vermiyor o senaryoya gerileceğime burada keyif alırım daha iyi.
Ben de birkaç gündür bu sezonun bazı önemli olaylarına ve oyunlarına bakıyorum daha çok hakim olmak için.
Evrim olmasa tam tersi daha sıkıcı bir müsabaka olurdu.Bu voleybol ne bitecek birde evrim var iyice sıktı
Nalan’ı Berkay söyledi o kadar uzak mısın yarışmaya. 😱Suan bunu izledim. Batuhan harika sarki secimi ama biraz heyecanli söylemis. Merve'yi baya begendim. Sergen'nin enerjiside iyi. Ismail'de güzel söylemis.
öykü tamda bu ara gdemde olan Gurbet'i seslendirmis. Ilayda tam kendine göre bir sarki seslendirmis
Nalan'i söyleyen kim ama güzel söylemis. Steven' Ankaranin Baglari'ni seslendirmis 😱 Aleyna dogru sarki secmis. Galiba kazanan o olmus.
@The_Erinch @Özgür @dreamy
aynen o Berkay'i hic izlemedimEvrim olmasa tam tersi daha sıkıcı bir müsabaka olurdu.
Nalan’ı Berkay söyledi o kadar uzak mısın yarışmaya. 😱
Aleyna Ç.’nin şarkı seçimi hakkında ne düşünüyorsun, sahneyi yıktı geçti.
Evrim olmasa tam tersi daha sıkıcı bir müsabaka olurdu.
Nalan’ı Berkay söyledi o kadar uzak mısın yarışmaya. 😱
Aleyna Ç.’nin şarkı seçimi hakkında ne düşünüyorsun, sahneyi yıktı geçti.
Yok ben zaten bilerek abarttım. Sevdiğim performanslardan biriydi yine de. Doğan’ın yanda oynaması çok iyiydi.aynen o Berkay'i hic izlemedim
Dogru sarkiyi secmis. Okadar abartilmaya gerek yok ama tabi digerlerinden iyiydi
bu hafta sonu araniza katilirim gibi eger evde kalirsam. Bu hafta maclar var tercigim futbolYok ben zaten bilerek abarttım. Sevdiğim performanslardan biriydi yine de. Doğan’ın yanda oynaması çok iyiydi.
Ben de voleybol maçını izledikten sonra maça geçmiştim zaten, şu an o açıkbu hafta sonu araniza katilirim gibi eger evde kalirsam. Bu hafta maclar var tercigim futbol
mac konusunda golu yorumlasana ozamanBen de voleybol maçını izledikten sonra maça geçmiştim zaten, şu an o açıkTam zamanında bitti benim için ayarlanmış resmen.
Yorumlayacak kadar hakim değilim.mac konusunda golu yorumlasana ozaman
benden utanYorumlayacak kadar hakim değilim.
Demek gönüllüler kazandı bu kez :S
İzlemedin galiba..Spoiler oldu.Kusura bakma 🤦♂️Demek gönüllüler kazandı bu kez :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?