Doğal yarışmacıları seviyorum. Kişilik olarak Evrim ve İlayda çok farklı olsalar da ikisi de kameraya oynamadıkları için desteklememek olmazdıilayda nasıl destekliyorsun zaten anlamıyorum 😵
Doğal yarışmacıları seviyorum. Kişilik olarak Evrim ve İlayda çok farklı olsalar da ikisi de kameraya oynamadıkları için desteklememek olmazdıilayda nasıl destekliyorsun zaten anlamıyorum 😵
2 öyküsünün karşılaşmasında öyküye vuruyorda vuruyor öykü devrilmiyorDikkatimi çektibakalım kavgalar olacak mı.
O mücadelede bir Öykü muhakkak devrilerek2 öyküsünün karşılaşmasında öyküye vuruyorda vuruyor öykü devrilmiyor
Saat bukadar olmuş mu 😱
Alışamadım bu kadar erken başlamasına hala.
konsey sonrasi döndüklerinde adada oyun oynamislar demek kiHırsız - Polis derken anlamadım, kaçırdım sanırım o kısmı
Bu kadar rahatlık da kötü ama. Biraz ciddiyet...konsey sonrasi döndüklerinde adada oyun oynamislar demek ki
ne yapsinlar? birbiri ile kavga mi etselerBu kadar rahatlık da kötü ama. Biraz ciddiyet...
İkisi de kötü. Kavga etmelerinin en azından bize yararı olur seyir zevki açısındanne yapsinlar? birbiri ile kavga mi etselerfragmanda kavga ediyorlardi ama demek ki konsey sonrasi sakin kalmislar
Kefaret izliyorum. cok iyi bu bölüm
6-4 Gönüllüler önde...Kefaret izliyorum. cok iyi bu bölüm
durum ne alemde?
dönmez artik bu oyun ozaman6-4 Gönüllüler önde...
Ayşe & Merve karşılaşmasını Merve kazandı bu arada.
İsmail aldı biraz önce, fark 1’e indi.dönmez artik bu oyun ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?