Boğazında kalsın o ecünnüler.
Boğazında kalsın o ecünnüler.
Var ama işin sonu hep aynı oluyorformatı yayınlandıktan sonrada değişebiliyor
Burhan Anladın sen onu
Yaw işte akraba kontenjanındanValla anlamadım
Karikatür tadında görseller mevcut@Cervantes Sen bakma bu @Dosi nin kendini kaptırmam dediğine...
Gene yıl sonunda konuda ilk 3 de oluyor
Survivor konusu eğlenceli ya...tarafla roluncada daha eğlenceli..resimli atışmalar çok keyif veriyor bana.
Umarım bu senede keyifli ve eğşenceli bir sezon olur.
@Cervantes Sen bakma bu @Dosi nin kendini kaptırmam dediğine...
Survivor konusu eğlenceli ya...tarafla roluncada daha eğlenceli..resimli atışmalar çok keyif veriyor bana.
Kadroda olduğu söylenen isimlere bakılırsa 3-4 isim hariç baya iddialı ve bir araya gelince kaosun doruklara ulaşacağı bir sene bizi bekliyor gibi.Karikatür tadında görseller mevcut@Cervantes
Yok bu kez gerçekten olacak@Cervantes Sen bakma bu @Dosi nin kendini kaptırmam dediğine...
Heççççç sanmıyorum 🤭🤣🤭🤣🤭Yok bu kez gerçekten olacakbaşarmaya çalışacağım
Turabi gelecekmiş, ben de emin olamadımHeççççç sanmıyorum 🤭🤣🤭🤣🤭
Turabi ile birlikte @Maskeli Fedai yi de saflarımıza kattık. İzlememe ihtimali yok artık kütüğünTurabi gelecekmiş, ben de emin olamadım@MasacRE @Maskeli Fedai ve @Cervantes izleyecekse sıkıntı olur banakıyıdan köşeden izlerim.
Başlangıçta plan proje yapıp ona göre şekil vermeliyim izleme durumuma
Turabi gelecekmiş, ben de emin olamadım@MasacRE @Maskeli Fedai ve @Cervantes izleyecekse sıkıntı olur banakıyıdan köşeden izlerim.
Başlangıçta plan proje yapıp ona göre şekil vermeliyim izleme durumuma
Acun reyiz sırf izleyeyim diye müthiş bir transfer yaptı.. Olumsuz değilim o kadar..Turabi ile birlikte @Maskeli Fedai yi de saflarımıza kattık. İzlememe ihtimali yok artık kütüğün
@Sherlock beyciğimin de dediği gibi Acun reis mutlaka Hakan reisi de getirtmeli... Survivor'da Hakan Turabi'yi kudurturken biz de Şerlok beyciğimle burada sana aynı işlemi uygularızAcun reyiz sırf izleyeyim diye müthiş bir transfer yaptı.. Olumsuz değilim o kadar..
O da güzel hikaye ha@Sherlock beyciğimin de dediği gibi Acun reis mutlaka Hakan reisi de getirtmeli... Survivor'da Hakan Turabi'yi kudurturken biz de Şerlok beyciğimle burada sana aynı işlemi uygularız
Senin Dayı repliği kullanmaya hakkın yok hain kütük 😡O da güzel hikaye ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?