Dün İlayda girmişti, bu sefer Sancakay tek başına aday oldu. Bugün oylama çok dengeliydi 3-3-4 şeklinde.Kimler potaya girdi? Yakında kız ve erkek sayısı kontenjanından kalır çoğu
Dün İlayda girmişti, bu sefer Sancakay tek başına aday oldu. Bugün oylama çok dengeliydi 3-3-4 şeklinde.Kimler potaya girdi? Yakında kız ve erkek sayısı kontenjanından kalır çoğu
Umarım avatarın değişmez ilerdeÜnlülerin yeni yarışmacısı, maşallah.
https://twitter.com/x/status/1350909833428561927
8. BÖLÜM FRAGMANI
Maşallah subhanallahUmarım avatarın değişmez ilerde
Sergen hemen bugün mü başladı 😱@Dosi Sembol oyunu oynanıyor. Finale Emin ve Sergen kaldı.
Sergen ödül oyununda 3/2 yaptı. Performans oyununda ise sembolü ilk alan yarışmacı oldu.Sergen hemen bugün mü başladı 😱
Vay be senin 2 favorin. Şanslısın
Ünlülerdeydi demi? Tuttuğum takım nede olsa. İşime gelirSergen ödül oyununda 3/2 yaptı. Performans oyununda ise sembolü ilk alan yarışmacı oldu.
Evet ünlülerde.Ünlülerdeydi demi? Tuttuğum takım nede olsa. İşime gelir
Bu seneki "mağdur" oğlanımız artık belli oldu ya. Çocuk cidden eğitimini güzel almış. Abilerinin yolundan tam gaz ilerliyor.Evet ünlülerde.
------
9. BÖLÜM TANITIMI
Fazla alınganlık yapıyor. Takımda ondan iyi birisi olmasını istemiyor, kıskanıyor.Bu seneki "mağdur" oğlanımız artık belli oldu ya. Çocuk cidden eğitimini güzel almış. Abilerinin yolundan tam gaz ilerliyor.
İlayda bu senenin en eğlenceli rengiİlayda'nın borçları.
PANORAMA ÖZEL TANITIM
Bir de bayıl istiyorsan Aleyna.İlayda'nın borçları.
PANORAMA ÖZEL TANITIM
Onu bende anlamadım, Acun'un saçmalığı. Belli ki sen fragmanı izlememişsin Duygu belinden sakatlanıyor.İlayda bu senenin en eğlenceli rengi
Bu arada yeni gelenlerin ilk tanışma kısmını izledim. Duygu 2 kere kaza falan geçirmiş, umarım sakatlanmaz yarışmada. Yeni gelenler baya büyük konuştularbakalım ne yapacaklar yada yaptılar. Bir ara bakarım sembol oyununa.
Sergen neden isminden dolayı ünlülere dahil oldu anlamadım
Aynen öyle ama izlettiriyor kendini.Bir de bayıl istiyorsan Aleyna.
Aleyna haklı olduğu durumlarda bile fazla gereksiz savunmalara girdiği için saçmalıyor ve komik duruma düşüyor. Çok garip bir yarışmacı...
Hadi yaOnu bende anlamadım, Acun'un saçmalığı. Belli ki sen fragmanı izlememişsin Duygu belinden sakatlanıyor.
------
Aynen öyle ama izlettiriyor kendini.
Ben de seviyorum izlemeyi, reality anlamında iyi.Onu bende anlamadım, Acun'un saçmalığı. Belli ki sen fragmanı izlememişsin Duygu belinden sakatlanıyor.
------
Aynen öyle ama izlettiriyor kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?