Hazem
Favori Üye
Facebook, facebook görür görmez tutuldum ben ona aşık oldum'u hiç mi dinlemedin? 😱Bu şarkıyı bir İsmail YK hayranı olarak duymamış olmam 🤦🏻♀️
Çok iyi şarkı![]()
Facebook, facebook görür görmez tutuldum ben ona aşık oldum'u hiç mi dinlemedin? 😱Bu şarkıyı bir İsmail YK hayranı olarak duymamış olmam 🤦🏻♀️
Çok iyi şarkı![]()
Konusunu açtımFacebook, facebook görür görmez tutuldum ben ona aşık oldum'u hiç mi dinlemedin? 😱
HanzadeBaşa baş gidiyor baya.
Görüntü bugün berbat. Hanzade ve İlayda mücadelesinde kim kazandı? o sıra göz kırptı ekransık sık 3-5 saniye gidiyor görüntü
Umarım ünlüler alırHanzade
------
Tahminimce ünlüler alır.
Ben geçen sene tutamadım onları ama bu sene fena değiller.Umarım ünlüler alır
Nedense ben her sene onları tutuyordum![]()
Senin avatar tarafını belli etmişBen geçen sene tutamadım onları ama bu sene fena değiller.
Emin bir tarafa diğer herkes bir tarafa, lütfen.Senin avatar tarafını belli etmiş![]()
Sonlara rahat kalır. Öne çıkıyor bayaEmin bir tarafa diğer herkes bir tarafa, lütfen.![]()
Bu akşam oylama başladığına Emin yazıp 1890'a gönder benim için.Sonlara rahat kalır. Öne çıkıyor baya![]()
İsveç'ten yapılmıyor artı ben hayatta yarışmalar için sms atmamBu akşam oylama başladığına Emin yazıp 1890'a gönder benim için.![]()
Çözüm: TV8 YAN EKRAN.İsveç'ten yapılmıyor artı ben hayatta yarışmalar için sms atmam![]()
Sancakay hepsini doğrarYarınki kaosu şimdiden görür gibiyim![]()
Ortalığı karıştıran ve sert bir duruşu var. Elenmez yani ama elensin isterimSancakay ilk aday oldu, şaşırdım. İlk hafta SMS'i düşüktü umarım bu hafta yüksek oy almıştır.
Dora’nın üstüne yürüyordu fragmanda.Sancakay hepsini doğrar![]()
Elenme ihtimali var bence.Ortalığı karıştıran ve sert bir duruşu var. Elenmez yani ama elensin isterim![]()
Kimler potaya girdi? Yakında kız ve erkek sayısı kontenjanından kalır çoğuDora’nın üstüne yürüyordu fragmanda.Koca bir hayal kırıklığı kız. Performansı da kötü, yarışmada çok fazla ömrü yok gibi görünüyor. Bakalım birkaç hafta daha geçsin her şey tam oturur...
Elenme ihtimali var bence.![]()