Rica ederim.Mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Rica ederim.Mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Sen benim için herzaman avatarında pembe tişörtlü Merve Aydın taşıyan olarak kaldın
Heyt be,Hafızaya bak be fil görse kendinden utanır.Sen benim için herzaman avatarında pembe tişörtlü Merve Aydın taşıyan olarak kaldınilk zamanlar sizleri pek tanımazdım ve hep Survivor nedeni ile o avatar ile bütünleşmiştin bende
![]()
Eski ben değilim artık ama ilk zamanlardaki görseller renkler, yazım tarzları hâlâ hafızada tazeHeyt be,Hafızaya bak be fil görse kendinden utanır.![]()
Artık tatlış Emin olarak kalmak istiyorum.Sen benim için herzaman avatarında pembe tişörtlü Merve Aydın taşıyan olarak kaldınilk zamanlar sizleri pek tanımazdım ve hep Survivor nedeni ile o avatar ile bütünleşmiştin bende
![]()
Aylarca hiç değişmezse senle bütünleşebilirArtık tatlış Emin olarak kalmak istiyorum.![]()
Birçok defa etiketleyeceğim sizi artık bu konuda Emin videolarında kızmayın bana.Aylarca hiç değişmezse senle bütünleşebilir![]()
Etiketlerden rahatsız olmamBirçok defa etiketleyeceğim sizi artık bu konuda Emin videolarında kızmayın bana.![]()
Artık tatlış Emin olarak kalmak istiyorum.![]()
Aylarca hiç değişmezse senle bütünleşebilir![]()
Birçok defa etiketleyeceğim sizi artık bu konuda Emin videolarında kızmayın bana.![]()
Etiketlerden rahatsız olmamreaksiyonu kaparsın ama izlermiyim bilmem
belki arada
Sadece @Sherlock un tuttuğu yarışmacıyı desteklemekteyim.![]()
Ben saldım bu sene, @Dosi'nin de dediği gibi.O henüz kimseyi tutmuyor amao kimi tutsa eleniyor. Uzak dur bence
![]()
Ooooo senin işin yaş.Eşek ölecek şeyi gülecek.
Çağrı ve 3. sıra mı. 😱Ünlüler son aşamada Öykü yerine İlayda'yı çıkararak en büyük hatayı yaptılar. İstedikleri İki kız iki erkeği çıkarabilirlerdi önceki turlarda kim kiminle oynamış fark etmiyordu. Muhtemelen İlayda şimdi kaybedecek, Yunus Emre ise son sayıyı rahatlıkla alacak. Öykü çıksaydı durum 9-9'a gelirdi.
------
Benim tahminime göre Ünlülerin SMS Sıralamasında ilk 3 böyle olur:
1. İsmail
2. Batuhan
3. Çağrı
Öne çıktı bu bölüm, genelde oylamalardan önce öne çıkan isimler yüksek oy alır.Çağrı ve 3. sıra mı. 😱
Fragmanda ki "şekeri yükseltirim" diyen kız İlaydaymış demeki, tanıtım zamanı garipsemiştimÖne çıktı bu bölüm, genelde oylamalardan önce öne çıkan isimler yüksek oy alır.
------
Bu arada adam güzel demiş.
Bu şarkıyı bir İsmail YK hayranı olarak duymamış olmam 🤦🏻♀️