TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sen benim için herzaman avatarında pembe tişörtlü Merve Aydın taşıyan olarak kaldın :A ilk zamanlar sizleri pek tanımazdım ve hep Survivor nedeni ile o avatar ile bütünleşmiştin bende :A
Heyt be,Hafızaya bak be fil görse kendinden utanır. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Hazem and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ben saldım bu sene, @Dosi'nin de dediği gibi. :A Utku beyciğim döndüğü zaman izlerse ve birisini tutarsa ona destek veririm artık. :A 🚬 @MasacRE

İsmail beyciğim, winner birisini tutuyordur kesin... Sen onu destekle en iyisi. :A @12.Adam
Ooooo senin işin yaş.Eşek ölecek şeyi gülecek. :A Ben yoldaşıma tabiyim.Başkasını tutmam.

Ünlüler son aşamada Öykü yerine İlayda'yı çıkararak en büyük hatayı yaptılar. İstedikleri İki kız iki erkeği çıkarabilirlerdi önceki turlarda kim kiminle oynamış fark etmiyordu. Muhtemelen İlayda şimdi kaybedecek, Yunus Emre ise son sayıyı rahatlıkla alacak. Öykü çıksaydı durum 9-9'a gelirdi.
------

Benim tahminime göre Ünlülerin SMS Sıralamasında ilk 3 böyle olur:
1. İsmail
2. Batuhan
3. Çağrı

Son düzenleme:
Ünlüler son aşamada Öykü yerine İlayda'yı çıkararak en büyük hatayı yaptılar. İstedikleri İki kız iki erkeği çıkarabilirlerdi önceki turlarda kim kiminle oynamış fark etmiyordu. Muhtemelen İlayda şimdi kaybedecek, Yunus Emre ise son sayıyı rahatlıkla alacak. Öykü çıksaydı durum 9-9'a gelirdi.
------

Benim tahminime göre Ünlülerin SMS Sıralamasında ilk 3 böyle olur:
1. İsmail
2. Batuhan
3. Çağrı
Çağrı ve 3. sıra mı. 😱

• Beğendim
Reactions: Hazem
Başından sonuna kadar keyifle izlediğim bir bölümdü...
Kaoslar istediğim gibi gelmedi ama daha ilk hafta...

Ünlüler dil konusunu çok uzattı, dil konusunu uzatmasalardır,Steven yatacak yeri olmazdı, resmen bilerek,sakatım deyip,erkek olarak o oyundan kaçtı.

İlayda,Hanzade gibi kızlar kaçkere çıkıp oynadı....

Melis gibi kızı yalancı konumuna soktular.

Gecenin hayalkırıklığı Çağrı ve Batuhan oldu( Dokunulmazlık Oyunu İçin) Meme şişirmekle olmuyor demek ki...

Takım olarak ünlüleri tutuyorum onda netim...hatta bana göre son dönemlerin en sempatik ünlüleri.

İsmail Balaban şuan için favorim.