TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen hafta patlamıştı ama o sayfalar

Geçen sene milyonu gördü be 100 k ne koca takıma 😱
Geçen seneyle bu seneyi bir tutmak senin gibi birine yakışmadı bu sene reytingleri düşük bir kere. Geçen sene herkes evlerindeydi ve her gün Survivor vardı başka seçenek yoktu.
Bari biraz düzgün salla.

Geçen hafta patlamıştı ama o sayfalar
Genelde zaten Poyraz, Berkay ve İsmail arasında geçtiği için dokunulmazlıklar hep bu isimleri tahmin olarak yazıyorlar arada patlıyorlar ama bugün belli Poyraz alacak.

Reactions: Dosi
Heyatım Poyraz geçen sene mert in uyguladığı taktiği uyguladı başarılı oldu ama realitysi yok berkay da bir sercan değil iticilikte
çöktü macun

Berkay alsında yine ortalık karışsın

Yanlış hatırlıyorsun demek ki

Bugün canlı yayında zaten İsmail şampiyon olamazsa Aleyna olsun demiş. İlk çıktığında olayın şokuyla dememesi normal ki İsmail’le daha yakın zaten bariz.
Aleyna Ç. de sadece Aleyna K’nın ismini vermişti.

Survivor bataklığı bazen kafamı karıştırıyor olabilir o kadar.

Bugün yaptığı yayına da şaşırdım normalde sosyal medya yasakları oluyor elenen yarışmacıların.
Aleyna'yı dedi mi bilmiyorum izlemedim ama Batu Aley'e soğuk bir şekilde gitti gibi hissettim.

Bugünkü oyunda Aleyna’nın Batuhan'la konuşmasına ne diyorsun.
Hayalini görüyor herhalde iyi değil bu kız.

Reactions: dreamy
Yayında söyledi Acun jest yapmış normalde bir haftalık bir yasak oluyormuş elenenler için.

Güldüm bu sefer
Sonra suya atladı, içine Nisa Bölükbaşı kaçmış gibi son iki bölümdür.
Sembol finalinde kaderleri benzemesin...

Berkay, Ayşe’nin arkasından neler dediğini bilse ne yapar acaba.

Ödül varmıydı yine?
İsmail elenince bakmadım
Vardı iletişim ödülü. Berkay ve Poyraz Instagram için video çekti, Ayşe de yeğeni ve ablasıyla konuştu.
Şimdi adada sandık arıyorlar içinde teknolojik hediyeler varmış?

Nekadar düşünceli
Poyraz geçen hafta “son dörtlüyü hak etmediklerini düşündüğü” için Batuhan ve Aleyna’yı söyleyeceğim demişti ama artık değiştirmiş. “sevgi sıralaması” yapmaya başlamış. Aleyna’nın oy potansiyelinden korkmuş gibi geldi.