The_Erinch
Süper Favori Üye
Ekran görüntüsünü tüm adaylar için yapıyorlar... bana anlamsız geliyor o görüntüler.Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Ekran görüntüsünü tüm adaylar için yapıyorlar... bana anlamsız geliyor o görüntüler.Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Pota efsane oldu ciddi ciddi.Oh iyi iyi, Ardahan'ın aday olmaması güzel olduPota karıştı
![]()
Aha Cemo Yasin dediNisa da Evrim derse Evrim veya Papatya yolcu
@Sherlock Gerçi Yasin bile gidebilir aslında, bir tek Berkan'ın gitmeyeceğinden eminim
![]()
Bence Berkan hariç hepsi gidebilir ya. Durumları çok net değil diğerlerinin.@MasacRE Yunusun anlamsız bir sms kitlesi var... Evrimi eleyebilir.
Hadi inşallah ablaEvrim gitsinnn yeteerrr![]()
Ağlarız......ve Berkan gitti.@MasacRE
YAPMA... Berkan'ın finale kadar yolu var bence, elenmesine hiç ihtimal vermiyorum...ve Berkan gitti.@MasacRE
Ben bile ağlarım 🙄Ağlarız...![]()
Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Hadi inşallah ablaGerçi Papatya veya Yasin elense de sevinirim ben, Berkan hariç en sevmediğim tipler doluştu oraya
![]()
@MasacRE Yunusun anlamsız bir sms kitlesi var... Evrimi eleyebilir.
Fısfıs İsmail miİsmail kızıyor ama ben Evrim gitsin istiyorum ya![]()
Ağlarız...![]()
YAPMA... Berkan'ın finale kadar yolu var bence, elenmesine hiç ihtimal vermiyorum![]()
İsmail kızıyor ama ben Evrim gitsin istiyorum ya![]()