The_Erinch
Favori Üye
Ekran görüntüsünü tüm adaylar için yapıyorlar... bana anlamsız geliyor o görüntüler.Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Ekran görüntüsünü tüm adaylar için yapıyorlar... bana anlamsız geliyor o görüntüler.Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Pota efsane oldu ciddi ciddi. Berkan harici herhangi birisi gidebilir. Keyfini çıkartalım çünkü böylesi bir daha zor gelir. @SherlockOh iyi iyi, Ardahan'ın aday olmaması güzel oldu Pota karıştı
Aha Cemo Yasin dedi Nisa da Evrim derse Evrim veya Papatya yolcu @Sherlock Gerçi Yasin bile gidebilir aslında, bir tek Berkan'ın gitmeyeceğinden eminim
Bence Berkan hariç hepsi gidebilir ya. Durumları çok net değil diğerlerinin.@MasacRE Yunusun anlamsız bir sms kitlesi var... Evrimi eleyebilir.
Hadi inşallah abla Gerçi Papatya veya Yasin elense de sevinirim ben, Berkan hariç en sevmediğim tipler doluştu orayaEvrim gitsinnn yeteerrr
Ağlarız......ve Berkan gitti. @MasacRE
YAPMA... Berkan'ın finale kadar yolu var bence, elenmesine hiç ihtimal vermiyorum...ve Berkan gitti. @MasacRE
Ben bile ağlarım 🙄Ağlarız...
Troll ordusu gibi gözüküyorlar. Sms attıkları ekran görüntüsünü falan paylışıyorlar mı Twitter'da?
Hadi inşallah abla Gerçi Papatya veya Yasin elense de sevinirim ben, Berkan hariç en sevmediğim tipler doluştu oraya
@MasacRE Yunusun anlamsız bir sms kitlesi var... Evrimi eleyebilir.
Fısfıs İsmail miİsmail kızıyor ama ben Evrim gitsin istiyorum ya
Ağlarız...
YAPMA... Berkan'ın finale kadar yolu var bence, elenmesine hiç ihtimal vermiyorum
İsmail kızıyor ama ben Evrim gitsin istiyorum ya