Emre Ozansoy
Moderatör
Papatyayı hemen postalıyoruz Türkiye'ye, @Emre Ozansoy ile sınava gireceklermiş bu sene aynı okulda. Malum kendisi liseli...
Papatyayı hemen postalıyoruz Türkiye'ye, @Emre Ozansoy ile sınava gireceklermiş bu sene aynı okulda. Malum kendisi liseli...
İsotcum; Evrim elenirse 🍻 benden... anca kendine gelirsin 🤭
Survivor tarihinin en iyi ikilisi muhtemelen...
Başıma bir iş gelmeyecekse Sercan'ın 2. sırayı hak ettiğini düşünüyorum Ama 1. sırada Barış değil Berkan olmalıydı
Son 8 de olsası bir Barış ve Cemal sms eşleşmesinde keşke canlı sms sayacı kursalar
Ben rahatımAbi gözünü sevem dur yapma yoksam @dreamy ismail katliam yapacak bize
Peki bundan şeyin haberi var mı? Survivor'ın.
Şu buluşmayı Evrim’in eleneceği döneme ayarlayabilseydik. Cidden tek o getirir kendime beni şu an düşündüm de.İsotcum; Evrim elenirse 🍻 benden... anca kendine gelirsin 🤭
@DarkLegenD @Maskeli FedaiUtku beyciğim... Sercan saflarına geçişini yapmış, paramparçayım... @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.Abi gözünü sevem dur yapma yoksam @dreamy ismail katliam yapacak bize
Sercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?Utku beyciğim... Sercan saflarına geçişini yapmış, paramparçayım... @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Seni Spilin İzmiri gören noktasına çıkaracam... Oradan Evrimmmmmmmmmmmmm diye bağırırsın 🤪Şu buluşmayı Evrim’in eleneceği döneme ayarlayabilseydik. Cidden tek o getirir kendime beni şu an düşündüm de.
Ben rahatım
Sen düşün... Kayseriyi basabilir 🤪
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.
Sercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.
Benim tarafımda bir değişiklik yok ama Sercan gösterdiği müthiş performansla ilk ikiye girmeyi hak ettiSercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?
Galatasaray ile hiç özdeşleşmedi adam Şerlok beyciğim