Emre Ozansoy
Süper Mod.
Papatyayı hemen postalıyoruz Türkiye'ye, @Emre Ozansoy ile sınava gireceklermiş bu sene aynı okulda.Malum kendisi liseli...
Papatyayı hemen postalıyoruz Türkiye'ye, @Emre Ozansoy ile sınava gireceklermiş bu sene aynı okulda.Malum kendisi liseli...
İsotcum; Evrim elenirse 🍻 benden... anca kendine gelirsin 🤭
Survivor tarihinin en iyi ikilisi muhtemelen...
Başıma bir iş gelmeyecekse Sercan'ın 2. sırayı hak ettiğini düşünüyorumAma 1. sırada Barış değil Berkan olmalıydı
![]()
Son 8 de olsası bir Barış ve Cemal sms eşleşmesinde keşke canlı sms sayacı kursalar
Ben rahatım
Peki bundan şeyin haberi var mı? Survivor'ın.![]()
Şu buluşmayı Evrim’in eleneceği döneme ayarlayabilseydik.İsotcum; Evrim elenirse 🍻 benden... anca kendine gelirsin 🤭
Utku beyciğim... Sercan saflarına geçişini yapmış, paramparçayım... @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.
Sercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?Utku beyciğim... Sercan saflarına geçişini yapmış, paramparçayım... @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Seni Spilin İzmiri gören noktasına çıkaracam... Oradan Evrimmmmmmmmmmmmm diye bağırırsın 🤪Şu buluşmayı Evrim’in eleneceği döneme ayarlayabilseydik.Cidden tek o getirir kendime beni şu an düşündüm de.
![]()
![]()
Ben rahatım
Sen düşün... Kayseriyi basabilir 🤪
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.![]()
Sercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?![]()
Evrim elenirse herkesi diss’e boğacağım hazırlıklı olun.![]()
Benim tarafımda bir değişiklik yok ama Sercan gösterdiği müthiş performansla ilk ikiye girmeyi hak ettiSercan'ın bir başarı hak ettiğini düşünen kişi Nisa'yı sevemez ve destekleyemez... @MasacRE karar ver, hangi taraftasın?![]()
Galatasaray ile hiç özdeşleşmedi adam Şerlok beyciğim