Fısfıs İsmail mi
Sen nerden çıktın geneee @dreamy den bahsediyorum ben susayım yoksa ismail neşteri aldı eline
Fısfıs İsmail mi
Biz YE'den, sen Sercan'dan bahsediyorsun sanırım. Fark etmez, ikisi de o iki sihirli kelimeye çıkıyor zaten.Ya Elif dokunulmaz sonuçta, ondan daha yüksek SMS almasını şu aşamada açıklayabilirsin ama Berkan'ı geçmesi cidden çok garip. Seveni yoktu, ailesi ajitasyon falan yapıyordu hatta en son. İki üç günlük performans sebebiyle de böyle oy artışı olmaz bir anda, bu durumda ne diyoruz...
Paohatyama laf mı ettin hayatının hatasını ettin
Buna kavuşsun hemen
Evet çok az kaldı neşteri çıkarmama..Sen nerden çıktın geneee @dreamy den bahsediyorum ben susayım yoksa ismail neşteri aldı eline
Biz YE'den, sen Sercan'dan bahsediyorsun sanırım. Fark etmez, ikisi de o iki sihirli kelimeye çıkıyor zaten.
Sen nerden çıktın geneee @dreamy den bahsediyorum ben susayım yoksa ismail neşteri aldı eline
Evet çok az kaldı neşteri çıkarmama..
Boşver yokluğu her bakımdan daha iyi.Kaç gündür yoksun! Papatyayı savunurken yoruluyorum artık.
Biz bu ikiliyi vallahi billahi çok sevdik... @MasacRE
İsotcum; Evrim elenirse 🍻 benden... anca kendine gelirsin 🤭Evet çok az kaldı neşteri çıkarmama..
Biz YE'den, sen Sercan'dan bahsediyorsun sanırım. Fark etmez, ikisi de o iki sihirli kelimeye çıkıyor zaten.
Başıma bir iş gelmeyecekse Sercan'ın 2. sırayı hak ettiğini düşünüyorum Ama 1. sırada Barış değil Berkan olmalıydıBak ya, yanlış anlamışım. Yunus Emre ise daha kötü, performans tablosu (eğer güncelse) sondan ikinci sıradaydı en son. Performansla da açıklayamazsın yani onun durumunu. Sihirli kelime, dönüp dolaşıp sana çıkıyoruz...
Papatyayı hemen postalıyoruz Türkiye'ye, @Emre Ozansoy ile sınava gireceklermiş bu sene aynı okulda. Malum kendisi liseli...
Biz bu ikiliyi vallahi billahi çok sevdik... @MasacRE