TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Üzüldüm abi kıza. Şu son haftalarda psikolojisi iyice altüst oldu artık. Toparlanması lazım reisimin böyle olmaz...
21 yaşındaymış demek çok rahat bir yaşamdan geliyor. Kız Avrupada yaşıyor. Bizim bücürük Türkiyeden gelme. Oda 20 yaşında ama Nisadan daha olgun davranıyor.
Nisanın bence yetişme şartları;normal hayattaki özgürlüğü ..Ama işte zorla yollamadılar ki orayada.

Ciddi olursak eğer bu sorunun cevabı Aycan Yanaç olabilir.
@Maskeli Fedai anlatsın, o daha iyi tanır.
Aycan da değil ya. O takımda tam olmamışlık var. Hani kimse iyi karakteri ile sivrilemiyor.

Aycanın Deryaya ettiği küfürleri de biliyoruz.

Mesela 2016'da Atakan çok sivrilmişti ve resmen liderdi adada. Bu yüzden çok sevildi. Star ışığı vardı adamda. Yanına aldıkları insanlar artık onun için rakip değildi. Karakteri de iyi olunca halk benimsedi.

Bu sene de Mert liderliğe oynuyor ve yanına aldıklarını geçtim kendisi tam sivrilemiyor, çünki bir olmamışlık, bir sinsilik var kendisinde.

Hakan da çok strateji yapardı ama halk hiçbir zaman onu finale taşımadı.

Bence zekilikle alakası yok. Merve Hakanın her yaptığını söylüyordu, biliyordu ama kendisi yapmıyordu. İnsanlar çok şeyi yapabilir Survivorda. Ama bunun dışarısı da var. Hakan bunu düşünmüyordu, herkes de Hakan (ve ya Mert) ne kadar zeki diyor ama çirkefleşmek zekilik değil. Herkes yapabilir bunu.

Örnek:

Reactions: Angelica
Çok eski bir Survivor izleyicisi değilim 2016 dan beri izliyorum ama bu yarışmada Fazla Zeka konuşturmaya çalışan hiçbirinin kazandığını görmedim. Örnek Semih Örnek Hakan.

Her insan aynı değildir ki, bunun sadece yaşla da alakası yok. Oradaki şartlar çok zorlu yani belli, kendi gitmek istemiş olsa da buradan anlaşılamaz durumun zorluğu. Daha önce de gördük yarışmada çok zorlananları. Hatta Eser bırakmıştı mesela ilk aklıma gelen örnek.