TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çok eski bir Survivor izleyicisi değilim 2016 dan beri izliyorum ama bu yarışmada Fazla Zeka konuşturmaya çalışan hiçbirinin kazandığını görmedim. Örnek Semih Örnek Hakan.
Sence zeka mı? Bence zeka değil.

Zekilik iyiliktir. Bkz: Atakan, Adem, Hilmicem ve s.

Çirkefleşmek çocuk oyuncağı. İnan bana herkes yapar. Ama insanlar dışarısını da düşünüyor bence.

Örnek: Doğukana limon satarım dostumu satmam diyip sonraki konsey oyunu bilerek kaybedip Doğukanı yazmak. Herkes bunu yapar, herkes bilerek oyun kaybedebilir. Bunun adı zekilik değil çakallık.

O oyunda da Merve acılar içinde kıvranarak 4 oyun alıp hastaneye kaldırılmıştı, ama Hakan bilerek yenilmişti. Nerede vicdan? Sonra izleyicileri gerizekalı yerine koyup bilerek yapmadım demişti.

Genel olarak hep Merve çıkarıyordu foyasını ortaya. Herkesin gözü açıkken Merve gözükapalı Hakanın öksürdüğünü bile anlamıştı. :D

Eğer bu kadar düşünceli ve zeki Hakan Serenayın elenmesini istemiyordusa Serenayın yazıldığı konseyin sonraki oyununu da kaybetseydi? Ama Serenayın elenmesi onun işine gelirdi. Miras oylar var sonuçta.

Ah çok doluyum çok. O kadar dikkatli izliyordum ki 2015'i. Benden kaçmazdı hiçbiri. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Her insan aynı değildir ki, bunun sadece yaşla da alakası yok. Oradaki şartlar çok zorlu yani belli, kendi gitmek istemiş olsa da buradan anlaşılamaz durumun zorluğu. Daha önce de gördük yarışmada çok zorlananları. Hatta Eser bırakmıştı mesela ilk aklıma gelen örnek.
İşte aynı düşünüyoruz kardeşim. Çok rahat şartlardan çok zor şartlara geldi. Kaldırabilirim dedi ama demekki bünyesi bir yere kadar izin veriyor. Bu arada daha ortada birşey yok ama fazla zorlandığı kesin.

• Beğendim
Reactions: MasacRE

Çirkefleşmek çocuk oyuncağı. İnan bana herkes yapar. Ama insanlar dışarısını da düşünüyor bence.

Örnek: Doğukana limon satarım dostumu satmam diyip sonraki konsey oyunu bilerek kaybedip Doğukanı yazmak. Herkes bunu yapar, herkes bilerek oyun kaybedebilir. Bunun adı zekilik değil çakallık.

O oyunda da Merve acılar içinde kıvranarak 4 oyun alıp hastaneye kaldırılmıştı, ama Hakan bilerek yenilmişti. Nerede vicdan? Sonra izleyicileri gerizekalı yerine koyup bilerek yapmadım demişti.

Genel olarak hep Merve çıkarıyordu foyasını ortaya. Herkesin gözü açıkken Merve gözükapalı Hakanın öksürdüğünü bile anlamıştı. :D

Eğer bu kadar düşünceli ve zeki Hakan Serenayın elenmesini istemiyordusa Serenayın yazıldığı konseyin sonraki oyununu da kaybetseydi? Ama Serenayın elenmesi onun işine gelirdi. Miras oylar var sonuçta.

Ah çok doluyum çok. O kadar dikkatli izliyordum ki 2015'i. Benden kaçmazdı hiçbiri. :A

Valla dolusun anlatsana biraz daha Hakanı okuması zevkliymiş :A

Çakallık içinde zeka gerekir.

Ahhh dediğin seneyi izlemediğim için yorum yapamıyacağım. :bhr:

Danla ve ergen kitlesi olmasa bir hiç olan dedikoducu Cemal, yine oy yağmuruna tutulmuş... @The_Erinch @Hachiko @eskici @xemrexxx @vadikızı

Halkımız gerekli cevabı verecek! :Z

Şimdi bu yarışmada Cemal ve Barışın sms ileri olağanüstü birşeyler olmadıkça değişmeyecektir.
Sadece ileriki dönemlerde karşılıklı kapışmalarda; diğer adaylara elenenlerin funları sms attığında dengeler değişir.

Barış ve Cemalin arasınada Ara ara Evrim; yasin bazende Nisa giriyor işte.

@RevaN bir konuda haklı; ünlülerin sms çok stabil değil evet mert ve ersin 1 kaç tık öndeler ama şuan Aycan gerçeğide var.

• Beğendim
Reactions: DR and Emre Ozansoy
Dikkatle izleyin. :D

Hakanoyunda: Baksınlar bir şey yok ki. Ben bir şey yapmadım.

Hakan konseyde: Taktik verdim, özür dilerim.

Zeka mı çirkeflik mi?

All Star 2018 senesinde All Star takımında kolay lokma olup, Turabi tarafından hemen eleneceğini bilen Hakan, Acunu arar ve bir ricada bulunur.
Acun abi beni orada gönüllülere geçirebilirmisin? Sivrilmek istiyorum. Acun da bunu kabul eder. Gördüğünüz videoda Hakanın sanki haberi yokmu gibi takıma eyilip bakması ve isimi açıklanınca şaşırmaması?

Çakallık içinde zeka gerekir.

Ahhh dediğin seneyi izlemediğim için yorum yapamıyacağım. :bhr:
Ben o sene çok dikkatli izliyordum. Bana göre TV'de dikkatli izlenmesi gereken 2 şey var.

1. Gülse Birsel dizileri (çünki, araya serpiştirdiği espirileri kaçıran insalar - bu ne yhaaa bunun nesine gülüyorlar diyip kanal değiştirerek Hercai izleyip, minimum IQ maksimum göz yaşı ilkesi ile beyin fonksiyonlarını kaplumbağa hızına düşürüyorlar)

2. Survivor - Kimseye haksızlık yapmamak, herkesi iyi gözlemlemek gerekir. Yarışmacı destekleyebilirsin. Ama yanlışıyla doğrusuyla. Eğer bunları görmezden gelirsen adaletsiz olmuş olursun. :) Çok Hakan gibisi geçti, o tiplerin hepsi izleyiciyi gerizekalı sanıyor malesef.

Gerçi Acun da bazen izleyiciyi gerizekalı sanıyor.

Kutuya oy atanların sırasına bakıyorsun, kutu oradan gelinceye içeriği değişiyor. Ne hikmetse hep berabere oluyor ve son oya kalıyor. :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Dikkatle izleyin. :D

Hakanoyunda: Baksınlar bir şey yok ki. Ben bir şey yapmadım.

Hakan konseyde: Taktik verdim, özür dilerim.

Zeka mı çirkeflik mi?

All Star 2018 senesinde All Star takımında kolay lokma olup, Turabi tarafından hemen eleneceğini bilen Hakan, Acunu arar ve bir ricada bulunur.
Acun abi beni orada gönüllülere geçirebilirmisin? Sivrilmek istiyorum. Acun da bunu kabul eder. Gördüğünüz videoda Hakanın sanki haberi yokmu gibi takıma eyilip bakması ve isimi açıklanınca şaşırmaması?

:A Vay hakana bak sen yaa şimdide kendi doğruymuş gibi herkesi eleştirio

• Beğendim
Reactions: DR