Sabaha kadar sürer. Youtubea yaz Hakan gelecek 1000 tane çakallığı.'![]()
Mutlaka izleyeceğim
Sabaha kadar sürer. Youtubea yaz Hakan gelecek 1000 tane çakallığı.'![]()
Barış'a ben Magnum bile ısmarlarım yeter ki gözüme gözükmesinKonuya bak nereye geldi.
![]()
Şunları diyorsunuz sanırım Dosi hanım, bunun çilekli olanını severim ben de.Bir kasa göndereyim hemen.
![]()
Aldatma yok zaten kardeşim, sadece ret edilme ve başka bir kızı seçme olayı var.
Barış'a ben Magnum bile ısmarlarım yeter ki gözüme gözükmesin![]()
![]()
3 güne 900k olur.
@Maskeli Fedai bu görüntüden sonra koşarak odasına gitmiş ve yastığı yüzüne bastırarak ağlamış... Bu bilgiyi acilen doğrulatmanız lazım.@Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 79465
@Maskeli Fedai bu görüntüden sonra koşarak odasına gitmiş ve yastığı yüzüne bastırarak ağlamış... Bu bilgiyi acilen doğrulatmanız lazım.@Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 79465
Yine yaktım kendime.. Yastayım şu anSayın Gs’li dostuma yakın kaynaklardan aldığım istihbarata göre bilgi doğru; kendisi maskesini takıp, Belhanda’lı nevresimle bezenmiş yatağına yatmış ve yastığı yüzüne bastırmak suretiyle hüngür hüngür ağlamış...![]()
Heyecanla bekliyorum açıklamalarınıAldatma yok zaten kardeşim, sadece ret edilme ve başka bir kızı seçme olayı var.Evrim ve ben çözdük olayı, zamanı gelince detayları da sizlerle paylaşacağız.
![]()
Gizem, Aşkım ve Ardahan gitsin de şok elemelere birer birer geçelim ya artık , sarmıyor.