Sabaha kadar sürer. Youtubea yaz Hakan gelecek 1000 tane çakallığı.'
Mutlaka izleyeceğim ama senden dinlemek daha iyiydi ya
Sabaha kadar sürer. Youtubea yaz Hakan gelecek 1000 tane çakallığı.'
Barış'a ben Magnum bile ısmarlarım yeter ki gözüme gözükmesinKonuya bak nereye geldi.
Şunları diyorsunuz sanırım Dosi hanım, bunun çilekli olanını severim ben de. Bir kasa göndereyim hemen.
Aldatma yok zaten kardeşim, sadece ret edilme ve başka bir kızı seçme olayı var. Evrim ve ben çözdük olayı, zamanı gelince detayları da sizlerle paylaşacağız.
Barış'a ben Magnum bile ısmarlarım yeter ki gözüme gözükmesin
3 güne 900k olur.
@Maskeli Fedai bu görüntüden sonra koşarak odasına gitmiş ve yastığı yüzüne bastırarak ağlamış... Bu bilgiyi acilen doğrulatmanız lazım. @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 79465
@Maskeli Fedai bu görüntüden sonra koşarak odasına gitmiş ve yastığı yüzüne bastırarak ağlamış... Bu bilgiyi acilen doğrulatmanız lazım. @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 79465
Yine yaktım kendime.. Yastayım şu anSayın Gs’li dostuma yakın kaynaklardan aldığım istihbarata göre bilgi doğru; kendisi maskesini takıp, Belhanda’lı nevresimle bezenmiş yatağına yatmış ve yastığı yüzüne bastırmak suretiyle hüngür hüngür ağlamış...
Heyecanla bekliyorum açıklamalarınıAldatma yok zaten kardeşim, sadece ret edilme ve başka bir kızı seçme olayı var. Evrim ve ben çözdük olayı, zamanı gelince detayları da sizlerle paylaşacağız.
Gizem, Aşkım ve Ardahan gitsin de şok elemelere birer birer geçelim ya artık , sarmıyor.