The_Erinch
Favori Üye
amann bırak o bacaksızı... hep fitne fesat. herşeyden bir hinlik arıyor.Aşkım bile Nisa'dan daha olgun hal ve hareketler sergiliyor. @xemrexxx @eskici @The_Erinch @vadikızı
amann bırak o bacaksızı... hep fitne fesat. herşeyden bir hinlik arıyor.Aşkım bile Nisa'dan daha olgun hal ve hareketler sergiliyor. @xemrexxx @eskici @The_Erinch @vadikızı
Sen de çabuk unutdun. Çok yılan bir takım gerçekten. Ben Perviz olayından sonra gördüm bunu."Ünlüler takımı o kadar sevilmiyor ki, her hafta 1. Değişiyor. Kimin boş vakti varsa oy atıyor. Bu sistemle hep ünlülerden gider yarışmacı. " @RevaN Bu senin düşüncen.
tamam. Sen devam et.Ya kötü bişi demedim ki bu konudan sıkıldım artık ya yorumlaşıyoruz burda yazabilirim dimi
Yılanlıklarından dolayıda sevenleri var.Sen de çabuk unutdun. Çok yılan bir takım gerçekten. Ben Perviz olayından sonra gördüm bunu.
Orada sağlam karakterli 1 kişi söyle bana ben de tamam diyeyim.
En azından karakteri neyse onu yaşıyor. Barış gibi susmuyor. Barışın altyazısı da yok, insanlar boş tabloya bakıyor sanki. Ekranı karartsalar daha manalı.Şampiyon olacağını düşünen mi vardı onun? Geçen hafta kendi ayağına sıktı zaten.
Tabii ki baksana Gizeme bile oy gönderenler var.Yılanlıklarından dolayıda sevenleri var.
Herkesin bir alıcısı vardır.
Mert Öcal...Sen de çabuk unutdun. Çok yılan bir takım gerçekten. Ben Perviz olayından sonra gördüm bunu.
Orada sağlam karakterli 1 kişi söyle bana ben de tamam diyeyim.
tamam. Sen devam et.
Barış mükemmel, yalan söylemez, oyun oynamaz. Gizli gizli bir şey yemez. Ne dese haklı👏
artık yorum yapmam. Rahat ol
Nisa an itibariyle şampiyonluğu kaybetti Ekli dosyayı görüntüle 79454
Yılanlık ✓Mert Öcal...
Taktisyen ✓
Kışkırtıcı ✓
Lider ✓
Zeki ✓
Bireysel Başarı ✓
Gelecek vaat etme ✓
Kriz Yönetimi ✓
Görmüş geçirmişlik ✓
Harika yakalanmış iki kare.Nisa an itibariyle şampiyonluğu kaybetti Ekli dosyayı görüntüle 79454
Barış: Bana kötü söz söylemişti. Dur sarılayım da twitter yıkılsın. Oylar yağsın. YeeeeaahhNisa an itibariyle şampiyonluğu kaybetti Ekli dosyayı görüntüle 79454
Adı üstünde survivor nasıl hayatta kaldığının önemi yok önemli olan last one standing olmak,Barış: Bana kötü söz söylemişti. Dur sarılayım da twitter yıkılsın. Oylar yağsın. Yeeeeaahh
Barış oyunculuğunu da geliştirdi Survivorda helal.