The_Erinch
Favori Üye
Aynen, taktir ediyorum. Oylar Barışa.Adı üstünde survivor nasıl hayatta kaldığının önemi yok önemli olan last one standing olmak,
Ciddi olursak eğer bu sorunun cevabı Aycan Yanaç olabilir. @Maskeli Fedai anlatsın, o daha iyi tanır.Yılanlık ✓
Karaktersizlik ✓
Üzüldüm abi kıza. Şu son haftalarda psikolojisi iyice altüst oldu artık. Toparlanması lazım reisimin böyle olmaz...
Link patlamış.
Kim aldattı bu kızı diyordu (Aycan ı)Link patlamış.
21 yaşındaymış demek çok rahat bir yaşamdan geliyor. Kız Avrupada yaşıyor. Bizim bücürük Türkiyeden gelme. Oda 20 yaşında ama Nisadan daha olgun davranıyor.Üzüldüm abi kıza. Şu son haftalarda psikolojisi iyice altüst oldu artık. Toparlanması lazım reisimin böyle olmaz...
Aycan da değil ya. O takımda tam olmamışlık var. Hani kimse iyi karakteri ile sivrilemiyor.Ciddi olursak eğer bu sorunun cevabı Aycan Yanaç olabilir. @Maskeli Fedai anlatsın, o daha iyi tanır.
Yunus Emre -18 puanda, Gizem -10 puanda. Ama sürekli Gizem eleştiriliyor. Algı candır, algı herşeydir.
Her insan aynı değildir ki, bunun sadece yaşla da alakası yok. Oradaki şartlar çok zorlu yani belli, kendi gitmek istemiş olsa da buradan anlaşılamaz durumun zorluğu. Daha önce de gördük yarışmada çok zorlananları. Hatta Eser bırakmıştı mesela ilk aklıma gelen örnek.21 yaşındaymış demek çok rahat bir yaşamdan geliyor. Kız Avrupada yaşıyor. Bizim bücürük Türkiyeden gelme. Oda 20 yaşında ama Nisadan daha olgun davranıyor.
Nisanın bence yetişme şartları;normal hayattaki özgürlüğü ..Ama işte zorla yollamadılar ki orayada.
Gizem takımla kazanıyor birebir de yok gibiYunus Emre -18 puanda, Gizem -10 puanda. Ama sürekli Gizem eleştiriliyor. Algı candır, algı herşeydir.