Şey değil mi bu ya Hikmet'e yenilince sorundan kafasına halka atan "mağdur" şampiyon.
Şey değil mi bu ya Hikmet'e yenilince sorundan kafasına halka atan "mağdur" şampiyon.
Çekçe bilmesede doğru tercüme yapmışlar.Çok iyi.
AtakanEfsaneyi hatırlayalım...
40. saniyeden sonra.
Yine seninle tatli atışmalarım geldi aklımaSemih reis o yıla damga vurmuştuAh ah..
2 az bence bir All-Star yapar öyle dönerGizem bu hızla ülkeye ne kadar sürede döner ben en az 2 yıl diyorum@Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @MayısKralı @alperuz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Emre Ozansoy @Özgür
Aynen ilginç bir şekilde aynı taraftayızaz üstten gezindim konuda:
Çekçe bilmesede doğru tercüme yapmışlar.
ve bence küfür etmiş olsa da 'Kapa çeneni' ile bize yutturdular. tıpki Aycan'ın kol hareketi için Almanya'da bu normal kötü anlami olmayan denildi
Atakan
Yine seninle tatli atışmalarım geldi aklıma
Bu sene ayni taraftayiz
Ben Mert dedikçe @MasacRE beni samimi bulmuyor, trol sanıyor. Bu sene nedense kendimi sana benzetiyorum biraz yorumlar yaparkenAynen ilginç bir şekilde aynı taraftayızAlışkın değilim
Survivor tarihi boyunca en gıcık kaptığım şampiyon olabilir. Hikmet sakatlanıp gidince meydan ona kaldı ve performans olarak parladı diğerleri de kötüydü diye ve kazandıŞey değil mi bu ya Hikmet'e yenilince sorundan kafasına halka atan "mağdur" şampiyon.
all starda finale kalır bence2 az bence bir All-Star yapar öyle döner
Yani onu bırak Şurada 5-6 sene öncesinde Bikini ile geziyordu bayanlar yada erkekler kısa şort üstüzdü(Pascal Sezonu) . Ülkemizdeki birşeyin değişimi ile ilgili.Kelimeyi kullanamam anla işte. Yoksa hemen 30 saniyede editliyorlarBen onu anlamadım zaten, yıllarca bizim erkekler tshirtsiz yarıştı. Bu sene de yarışabiliyor, Meryem, İrem hep tshirtsiz yarıştı kızlardan. bu sene bizim kızlarda bikini ile nadir olsada gösteriliyor. Madem rtük bu sene engel yapmadı geçen sene neden Yunanlılara rezil olduk.
Ama geçen sene de Türk-Yunan dostluğu adına güzel bir proje olmuştu ama Survivor anlamında beceremediler.
Acunu eler gelirGizem bu hızla ülkeye ne kadar sürede döner ben en az 2 yıl diyorum@Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @MayısKralı @alperuz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Emre Ozansoy @Özgür
Bu sene benim yanımda gördüğüm 2 kişi var biri @Maskeli Fedai diğeri @Dosi .. yada ben öyle zannediyorum
@Emre Ozansoy de bir Barış sevdasıdır gidiyor yoksa onunda gönlü bizdede neyseee
@Emre Ozansoy'u da doğru yola getireceğizBu sene benim yanımda gördüğüm 2 kişi var biri @Maskeli Fedai diğeri @Dosi .. yada ben öyle zannediyorum
@Emre Ozansoy de bir Barış sevdasıdır gidiyor yoksa onunda gönlü bizdede neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?