çok şey yapılabilir şişik oğlan memeleriyle @Çiğdem den ders al bu konuyla ilgiliBizim yolumuz kaos, napiyim ben adamın memesini.
çok şey yapılabilir şişik oğlan memeleriyle @Çiğdem den ders al bu konuyla ilgiliBizim yolumuz kaos, napiyim ben adamın memesini.
Sen kurusan da artık biz bi kurtulsak be...turabin bile 5. olmuş en son kuruttun herkesi @serhatt i da kurut ölsün plizzz
bilmediğin yarışmalar hakkında yorum yapma dış mihrakYiğidi öldür hakkını yeme derler.
@xemrexxx susmalı
Konuyu açan kişi mükemmel bir konu açmıs👏
@MasacRE @SherlockTurabi Çamkıran, The Challenge:War of the Worlds'un Şampiyonu Oldu!
ABD'nin önde gelen müzik ve gençlik kanalı MTV'de 33 sezondur yayınlanan The Challenge yarışmasının yeni sezon şampiyonu belli oldu. Türkiye'yi temsil eden Turabi Çamkıran tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak The Challenge:War of the Worlds yarışmasında birinci olarak 750 bin dolarında sahibi...fav10.net
imkansız tatlım hadi ba baaySen kurusan da artık biz bi kurtulsak be...
yavaş yavaş kurttun adamı 3.de çöktüTurabi iki defa üst üste şampiyon oldu Ona say
Yarışmada sevmem ama Kertenkele'de severdim @Maskeli FedaiSavunmayın artık şu boş adamı.
DEFOL GEBER ÖLimkansız tatlım hadi ba baay
Konuyu açan muhteşem insan benimbilmediğin yarışmalar hakkında yorum yapma dış mihrak
DEFOL GEBER ÖL
iki gereksiz arka arkaya cevap vermiş @Maskeli Fedai semihinin dediği gibi tek tek gidecekler @Sherlock @MasacREKonuyu açan muhteşem insan benim
Yiğidi öldür hakkını yeme derler.
@xemrexxx susmalı
Konuyu açan kişi mükemmel bir konu açmıs👏
@MasacRE @SherlockTurabi Çamkıran, The Challenge:War of the Worlds'un Şampiyonu Oldu!
ABD'nin önde gelen müzik ve gençlik kanalı MTV'de 33 sezondur yayınlanan The Challenge yarışmasının yeni sezon şampiyonu belli oldu. Türkiye'yi temsil eden Turabi Çamkıran tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak The Challenge:War of the Worlds yarışmasında birinci olarak 750 bin dolarında sahibi...fav10.net
Adam dünya şampiyonu oldu be Milyon dolarları var Emre de burda boş yapsınyavaş yavaş kurttun adamı 3.de çöktü
hala kıro amaAdam dünya şampiyonu oldu be Milyon dolarları var Emre de burda boş yapsın
Dün gitmeyi düşünmüştüm evet ama sonra vazgeçtim @Tolstoyevskiiki gereksiz arka arkaya cevap vermiş @Maskeli Fedai semihinin dediği gibi tek tek gidecekler @Sherlock @MasacRE
Güldümiki gereksiz arka arkaya cevap vermiş @Maskeli Fedai semihinin dediği gibi tek tek gidecekler @Sherlock @MasacRE
Sensin kıro..hala kıro ama
dinle bari de kalite gör @DarkLegenD çok severdiDün gitmeyi düşünmüştüm evet ama sonra vazgeçtim @Tolstoyevski
ÅÅÅ baya iyiymiş başta güldürü attim ama müziği hoş olunca harikayı kaptın
belki tansiyonu düşer geberirO yanık görümceyi çağırma buraya, kendini kaybeder erkek görünce .ss @Çiğdem
Seni beni gömer o, Gizem kılıklıbelki tansiyonu düşer geberir
iki gereksiz arka arkaya cevap vermiş @Maskeli Fedai semihinin dediği gibi tek tek gidecekler @Sherlock @MasacRE