@alperuz 'da bizdenBu sene benim yanımda gördüğüm 2 kişi var biri @Maskeli Fedai diğeri @Dosi .. yada ben öyle zannediyorum![]()
![]()
![]()
@Emre Ozansoy de bir Barış sevdasıdır gidiyor yoksa onunda gönlü bizdede neyseee![]()
Biz bize yeteriz
@alperuz 'da bizdenBu sene benim yanımda gördüğüm 2 kişi var biri @Maskeli Fedai diğeri @Dosi .. yada ben öyle zannediyorum![]()
![]()
![]()
@Emre Ozansoy de bir Barış sevdasıdır gidiyor yoksa onunda gönlü bizdede neyseee![]()
Barışı buharlaştırmak lazım@Emre Ozansoy'u da doğru yola getireceğiz![]()
T gitmişEğer çok istekle beklenen bir finalse temin edebilirim ki öyle bir final olmayacak...
Neyden bahsediyorsun .ss
@alperuz izliyor mu yarışmayı ,kaosların adamı o. Tabikide en zeki kaos kimde Mertte.
kız bu ne 35+ biliyordur bunu herhalde yaşım yetmedi @Çiğdem @Forumdash konuya@alperuz izliyor mu yarışmayı ,kaosların adamı o. Tabikide en zeki kaos kimde Mertte.
Aferin ona doğru yolu bulmuş.
1 kg çekirdek benden sana @alperuz
Evet bizbize yeterizzzzz
Ekli dosyayı görüntüle 78924
@Maskeli Fedai @Dosi @alperuz @The_Erinch @xemrexxx
gizem reyise laf yok![]()
Şampiyon belli, ikinciyi görelim.all starda finale kalır bence![]()
Yaşasın kaos reis
Bizim yolumuz kaos, napiyim ben adamın memesini.@alperuz hep parlakçılıktan dolayı öyle diyor mert 10 kilo versin memeleri erisin tutmaz![]()
turabin bile 5. olmuş en sonHep kazanan taraftayım canımKendi haline yan
![]()
Mıymıyların içinde zekasını ortaya koyarak ilerliyor. Hayran oldum adama, müthiş strateji uyguluyor.@alperuz izliyor mu yarışmayı ,kaosların adamı o. Tabikide en zeki kaos kimde Mertte.
Aferin ona doğru yolu bulmuş.
1 kg çekirdek benden sana @alperuz
Evet bizbize yeterizzzzz
Ekli dosyayı görüntüle 78924
@Maskeli Fedai @Dosi @alperuz @The_Erinch @xemrexxx
Turabi iki defa üst üste şampiyon oldu
Yiğidi öldür hakkını yeme derler.Turabi iki defa üst üste şampiyon olduOna say
![]()
Yiğidi öldür hakkını yeme derler.
@xemrexxx susmalı
Konuyu açan kişi mükemmel bir konu açmıs👏
@MasacRE @Sherlock![]()
Turabi Çamkıran, The Challenge:War of the Worlds'un Şampiyonu Oldu!
ABD'nin önde gelen müzik ve gençlik kanalı MTV'de 33 sezondur yayınlanan The Challenge yarışmasının yeni sezon şampiyonu belli oldu. Türkiye'yi temsil eden Turabi Çamkıran tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak The Challenge:War of the Worlds yarışmasında birinci olarak 750 bin dolarında sahibi...fav10.net