TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

az üstten gezindim konuda:
Çok iyi. :A

H0igxv.png
Çekçe bilmesede doğru tercüme yapmışlar.
ve bence küfür etmiş olsa da 'Kapa çeneni' ile bize yutturdular. tıpki Aycan'ın kol hareketi için Almanya'da bu normal kötü anlami olmayan denildi :A
Efsaneyi hatırlayalım... :A

40. saniyeden sonra. :F

Atakan :bhr:
Semih reis o yıla damga vurmuştu :A Ah ah..
Yine seninle tatli atışmalarım geldi aklıma :F
Bu sene ayni taraftayiz :bhr:

az üstten gezindim konuda:

Çekçe bilmesede doğru tercüme yapmışlar.
ve bence küfür etmiş olsa da 'Kapa çeneni' ile bize yutturdular. tıpki Aycan'ın kol hareketi için Almanya'da bu normal kötü anlami olmayan denildi :A

Atakan :bhr:

Yine seninle tatli atışmalarım geldi aklıma :F
Bu sene ayni taraftayiz :bhr:
Aynen ilginç bir şekilde aynı taraftayız :A Alışkın değilim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şey değil mi bu ya Hikmet'e yenilince sorundan kafasına halka atan "mağdur" şampiyon.
Survivor tarihi boyunca en gıcık kaptığım şampiyon olabilir. Hikmet sakatlanıp gidince meydan ona kaldı ve performans olarak parladı diğerleri de kötüydü diye ve kazandı :T:

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Ben onu anlamadım zaten, yıllarca bizim erkekler tshirtsiz yarıştı. Bu sene de yarışabiliyor, Meryem, İrem hep tshirtsiz yarıştı kızlardan. bu sene bizim kızlarda bikini ile nadir olsada gösteriliyor. Madem rtük bu sene engel yapmadı geçen sene neden Yunanlılara rezil olduk. :A

Ama geçen sene de Türk-Yunan dostluğu adına güzel bir proje olmuştu ama Survivor anlamında beceremediler. :(
Yani onu bırak Şurada 5-6 sene öncesinde Bikini ile geziyordu bayanlar yada erkekler kısa şort üstüzdü(Pascal Sezonu) . Ülkemizdeki birşeyin değişimi ile ilgili.Kelimeyi kullanamam anla işte. Yoksa hemen 30 saniyede editliyorlar :D :D :D

Evet o sene ben şuan bile görüştüğüm birçok yunanlı ile arkadaş oldum.sosyal medya üzerinden etkileşim içind eolduğum ;konuştuğum insanlar var.

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch