The_Erinch
Favori Üye
Gizem de yakında 100k olur. Sadece Elif ve Ezgi yükselemedi.
Nasıl yaptın? 😯Orası öyle, ama 20 - 30K da fena sayılmaz. Ben 70K'yı 3 - 4 ayda yapmıştım.
Nasıl yaptın? 😯
Aynen, ayıp ettiler.Ezginin instası kapandı diye biliyorum.
bu sene son 15 gündür survivor 10 yıllık izlenme rekorunu kırıyor.Bu sene izleyen çok ondandır
Bunların temiz iş işte, git yarış bedavadan.Uzun, karışık mesele. sonra anlatırım.
Semih'in konuşmaları baya iyiydi, Serkay performans olarak iyiydi, Nagihan'ı anlatmaya gerek yok Karadeniz Fırtınası ve Parkurların Kraliçesi...
Hiç desteklediğimiz isimler uyuşmuyor abi valla.
Semih reis o yıla damga vurmuştu Ah ah..ulem hiçbirini sevmedim.... hemde hiç.
o adamı ütopyadada sevmezdim survivorda sevmezdim ekstrada sevmiyorum.Semih reis o yıla damga vurmuştu Ah ah..
Survivor'un bu seneki reytinglerden önceki rekoru total'de 13 ab'de 14 abc'de 13'tü. Şimdi sırada ab rekorunu kırmak kaldı.bu sene son 15 gündür survivor 10 yıllık izlenme rekorunu kırıyor.
türkiye rating tarihindeki rekor 21 rating. survivor dün 15.99 gördü.
artık siz düşünün.
şu cümle bu sefer doğru; insanlar survivor ile yatıp kalkıyor.
pek heyecanlı yazmışın büyük büyükMERT ABİM SEN O ADANIN TANRISI OL DİYE Mİ GÖNDERDİLER
KIZLARI KAFA KAFAYA VURDURDU AYCAN BU SAATTEN SONRA BİR DAHA BİRİNCİLİĞİ ÇOK ZOR GÖRÜR AŞKIMI KORUDUĞU İÇİN
ERSİNLE AŞIRI İYİ OYUN KURDU MERT.
Her gün olunca öyle oluyorbu sene son 15 gündür survivor 10 yıllık izlenme rekorunu kırıyor.
türkiye rating tarihindeki rekor 21 rating. survivor dün 15.99 gördü.
artık siz düşünün.
şu cümle bu sefer doğru; insanlar survivor ile yatıp kalkıyor.
Hakan Hatipoğlu'ndan beri ilk kez bir yarışmacı beni bu kadar heyecanlandırıyor çünkü.pek heyecanlı yazmışın büyük büyük
Ezgi Parvizin elenmesine neden oldu; Yunus Emreyi küçümsedi;birde Acunun fırça attığı gün sağlam bir yalancı olduğunu gösterdi... elendi gitti.Mert, Sercan ve Ersin üçlü olarak görünüyor, ama bence değil ve bu konseyde öyle olmadıkları belli oldu bence. Mert'in karışacak deme nedeni de farkında olması. Sercan ile Aşkım'ın yakınlığı belli oluyor genelde. Elif kızlarla hareket etmediği için hedef belirlenmiş belli ki. Sercan kendini belli etmeden kızlarla gizli bir işbirliği içinde görünüyor. Yazmasa da kızları yönlendirip kendini aradan çekiyor dahi olabilir.
Mert Perviz'e şaşırmıştı, ama Sercan öyle değildi. Perviz'e kızların yardımıyla bir şekilde patlatmış olabilir. Mert ve Ersin zaten tam bir ikili gibi, ama Sercan farklı bir havada.
Ezgi de Yunus Emre gelirken 1 haftada gider dedin, postalandın. Aynı nedenle Perviz'i harcadınız, sonun aynı oldu.
aman zaten oynamıyordu diğer tarafta gizem oynuyormuyduAcun kızların sayısını eşitlemek için de Ezgi’yi göndermiş olabilir bence
Gizem oynuyor işte en azındanaman zaten oynamıyordu diğer tarafta gizem oynuyormuydu