TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu sene izleyen çok ondandır :A
bu sene son 15 gündür survivor 10 yıllık izlenme rekorunu kırıyor.
türkiye rating tarihindeki rekor 21 rating. survivor dün 15.99 gördü.
artık siz düşünün.
şu cümle bu sefer doğru; insanlar survivor ile yatıp kalkıyor.

MERT ABİM SEN O ADANIN TANRISI OL DİYE Mİ GÖNDERDİLER

KIZLARI KAFA KAFAYA VURDURDU AYCAN BU SAATTEN SONRA BİR DAHA BİRİNCİLİĞİ ÇOK ZOR GÖRÜR AŞKIMI KORUDUĞU İÇİN

ERSİNLE AŞIRI İYİ OYUN KURDU MERT.

bu sene son 15 gündür survivor 10 yıllık izlenme rekorunu kırıyor.
türkiye rating tarihindeki rekor 21 rating. survivor dün 15.99 gördü.
artık siz düşünün.
şu cümle bu sefer doğru; insanlar survivor ile yatıp kalkıyor.
Survivor'un bu seneki reytinglerden önceki rekoru total'de 13 ab'de 14 abc'de 13'tü. Şimdi sırada ab rekorunu kırmak kaldı.

Mert, Sercan ve Ersin üçlü olarak görünüyor, ama bence değil ve bu konseyde öyle olmadıkları belli oldu bence. Mert'in karışacak deme nedeni de farkında olması. Sercan ile Aşkım'ın yakınlığı belli oluyor genelde. Elif kızlarla hareket etmediği için hedef belirlenmiş belli ki. Sercan kendini belli etmeden kızlarla gizli bir işbirliği içinde görünüyor. Yazmasa da kızları yönlendirip kendini aradan çekiyor dahi olabilir.

Mert Perviz'e şaşırmıştı, ama Sercan öyle değildi. Perviz'e kızların yardımıyla bir şekilde patlatmış olabilir. Mert ve Ersin zaten tam bir ikili gibi, ama Sercan farklı bir havada.

Ezgi de Yunus Emre gelirken 1 haftada gider dedin, postalandın. Aynı nedenle Perviz'i harcadınız, sonun aynı oldu.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Mert, Sercan ve Ersin üçlü olarak görünüyor, ama bence değil ve bu konseyde öyle olmadıkları belli oldu bence. Mert'in karışacak deme nedeni de farkında olması. Sercan ile Aşkım'ın yakınlığı belli oluyor genelde. Elif kızlarla hareket etmediği için hedef belirlenmiş belli ki. Sercan kendini belli etmeden kızlarla gizli bir işbirliği içinde görünüyor. Yazmasa da kızları yönlendirip kendini aradan çekiyor dahi olabilir.

Mert Perviz'e şaşırmıştı, ama Sercan öyle değildi. Perviz'e kızların yardımıyla bir şekilde patlatmış olabilir. Mert ve Ersin zaten tam bir ikili gibi, ama Sercan farklı bir havada.

Ezgi de Yunus Emre gelirken 1 haftada gider dedin, postalandın. Aynı nedenle Perviz'i harcadınız, sonun aynı oldu.
Ezgi Parvizin elenmesine neden oldu; Yunus Emreyi küçümsedi;birde Acunun fırça attığı gün sağlam bir yalancı olduğunu gösterdi... elendi gitti.

Sercan konusuna kesinlikle katılıyorum.Biz hep Sercan-Mert-Ersin gibi görüyoruz ama Sercan Aşımdan dolayı Aycan ve Ezgiyide manüple edebiliyordu.
Elif yaşdan dolayı çocuklarla anlaşamıyordu zaten.Aşkımda bunun sinyallerini vermiş.
20 yaşında kız Aşkım oda çok sinsi öyle böyle değil.

Ünlüleri herşeye rağmen desteklmeye devam ediyorum.
Aycan ve Elifi destekliyorum .
Merti sevemiyorum ;çok kibirli;ben merkezci;ukala ama zehir gibi bir zekası var.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Acun kızların sayısını eşitlemek için de Ezgi’yi göndermiş olabilir bence :A