Emre Ozansoy
Moderatör
o sene atakanı tuttum kazandı. atakanı halen takip ediyorum instagram ve twiterdan hatta bazı twtlerimi beğenmişliği var.
O sezon ben Semih, Serkay ve Nagihan'ı desteklenmiştim.
o sene atakanı tuttum kazandı. atakanı halen takip ediyorum instagram ve twiterdan hatta bazı twtlerimi beğenmişliği var.
Avatar bende başından sonuna onu destekledimAtakan’ı destekliyordum o sene
ulem hepmi zıttımsınO sezon ben Semih, Serkay ve Nagihan'ı desteklenmiştim.
Reis olduğu içinHadi Gizem'i anladım, Ezgi'yi de anlarım ama Nisa niye TT?
nisa barış ve mertten dolayı birde voleyboldan dolayı girmişdir.Hadi Gizem'i anladım, Ezgi'yi de anlarım ama Nisa niye TT?
ulem hepmi zıttımsın
nisa barış ve mertten dolayı birde voleyboldan dolayı girmişdir.
O sene baya iyiydiAvatar bende başından sonuna onu destekledim
ulem hiçbirini sevmedim.... hemde hiç.Semih'in konuşmaları baya iyiydi, Serkay performans olarak iyiydi, Nagihan'ı anlatmaya gerek yok Karadeniz Fırtınası ve Parkurların Kraliçesi...
Hiç desteklediğimiz isimler uyuşmuyor abi valla.
aynen semih gizem kerimoğlu atakan yunus serkay efecan çok iyidi yaaO sene baya iyiydi
Total - 10.10geçen hafta 10 mu aldık. edho kaç almış?
hele o seneki 3 adam skeçleri efsaneydi @eskici @Emre Ozansoy
bizim mi bu edho nun muTotal - 10.10
AB - 8.63
ABC1 - 9.53
EDHObizim mi bu edho nun mu
Yunus Günçe de değişik bir adamdıaynen semih gizem kerimoğlu atakan yunus serkay efecan çok iyidi yaa
Yunus Günçe de değişik bir adamdı
aklımada atakan ile olan omurgasız muhabbeti geliyorYunus Günçe de değişik bir adamdı
Ç ile.
Benim de kendi kendine konuşmaları aklıma geliyor en çokaklımada atakan ile olan omurgasız muhabbeti geliyor
sırt çantası ile sohbet etmişdi dimiBenim de kendi kendine konuşmaları aklıma geliyor en çok