TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kavga konusunda Acun yine abartıyordur bir şey çıkmaz bence

Reactions: The_Erinch
İfşa mı geliyor acaba?

Ahh keşke gelse söylese Barış dün konsey dedi ama konuşturulmamış çocuk sonradan izleyince farkettim yasin dedi ya masada duruyordu yedi diye Barış dedi sordum yiyebilirsin dedi Yasin yok deyince Barış dediler ya dedi tam konuşmadılar ki çocuğu

Reactions: Emre Ozansoy

Konseyi merakla bekliyorum...
Şampiyon herkese ağzının payını verecek.

Reactions: Angelica
Cuma günü Sercan - Nisa olayının, dün oyun durdurma olayının, bugün Sercan'ın sakatlanması ve yarın diskalifiye olabilecek derecek kavga olması...

Hepsinin üst üste gelmesi tesadüf mü
@The_Erinch

Cuma günü Sercan - Nisa olayının, dün oyun durdurma olayının, bugün Sercan'ın sakatlanması ve yarın diskalifiye olabilecek derecek kavga olması...

Hepsinin üst üste gelmesi tesadüf mü
@The_Erinch
Made By Ilıcalı diyelim kenardan kenardan izliyelim kardeşim

Barış yaptığı bütün pisliklere rağmen kendi ayağına sıkmış olmuyor ama diğerleri onun dedikodusunu yaptı diye kendi ayaklarına sıkmış oluyor. Barış pislik yapıyor, Barış’a + olarak yazılıyor. Barış pislik yaptığı için dedikodusu yapılıyor yine Barış’a + olarak yazılıyor. Survivor’da ne olsa Barış’a + olarak yazılıyor. Ne güzel dünya be.. Allah kahretsin böyle düzeni.

Karşı takıma, takım içinde olan olayı anlatmanın geçerli bir sebebi var mı senin için Allah aşkına?