The_Erinch
Favori Üye
Dur altına bir imza atayım ben yorumun
Dur altına bir imza atayım ben yorumun
Doğru çıkmasını çok istiyorum dediği zaman öğrendiği bilgiye göre kazanan kişinin Barış olduğu o kadar çok belli oluyor ki spoiler vermek istemiyor ama yine veriyorSon cümlenden ifşa ettin
Şuna değiş. Spoi yedim yinede
Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bariiiiiiiiiiiii spoiler içinde yazzzzzzzzDün söylemişim demi bugünde demem o yüzden uyarıya gerek yok dün ki vermediğim bilgiyi bugün niye söyleyeyim dimi bugün ne olur bilmiyorum ki dün Dimana bakmadım telegram grubumuz var orda dediler ama bu akşamki oyunun öğrendim gibi doğru çıkmasını çok istiyorum bakalım
Desteklediğin isim belli ve senin tarafından biriyse inşallah doğru çıkar dersin. Diğer tarafsa inşallah doğru çıkmaz dersin. Gayet net belli işte.Orda ifşa olan ne var ki?
Yok Barış Berkan veya Cemal oluyor bu durumda. Yani Sercan'ın ismi söyleneceği için o cümleDoğru çıkmasını çok istiyorum dediği zaman öğrendiği bilgiye göre kazanan kişinin Barış olduğu o kadar çok belli oluyor ki spoiler vermek istemiyor ama yine veriyor
Desteklediğin isim belli ve senin tarafından biriyse inşallah doğru çıkar dersin. Diğer tarafsa inşallah doğru çıkmaz dersin. Gayet net belli işte.
Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bariiiiiiiiiiiii spoiler içinde yazzzzzzzz
Net olmadığını bizde biliyoruz ama o net olmayan cevabın ne olduğunu belirtmişsin.Net belli olmayan birşey dedim ama yinede değiştireyim
Net olmadığını bizde biliyoruz ama o net olmayan cevabın ne olduğunu belirtmişsin.
Ben alıntılarlen son cümleyi silmiştim. Neyse zaten herkes yedi spoi. @Angelica sağolsun.Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bariiiiiiiiiiiii spoiler içinde yazzzzzzzz
Ne fark eder hepsi aynı kapıya çıkıyorYok Barış Berkan veya Cemal oluyor bu durumda. Yani Sercan'ın ismi söyleneceği için o cümle
Ben alıntılarlen son cümleyi silmiştim. Neyse zaten herkes yedi spoi. @Angelica sağolsun.
Şimdi net birşey demedim diyecek ama biz birden fazla kişi spoi yedik dediysek spoi vermiş oldu işte :S
Aynen. Neyse yine ve yeniden yedik spoi.Ne fark eder hepsi aynı kapıya çıkıyor
Verdin verdin verdin verdinBen spoi vermedim dün vermediğimi bugün niye vereyim delimiyim ben
Verdin verdin verdin verdin
inşallah doğru çıkar dediğin zaman Cemal Berkan veya Barış'ın kazandığını öğrenmiş oluyorsun. Sadece bunlar için inşallah doğru çıkar dersin. Gidipte Sercan kazanacağı için inşallah demezsin. Kabul et yine ve yeniden ifşa ettin
Bunu yazan tek kişide değilim. Kabul et Melek
Akşam neyi göreceğim melek? Senin yazdığın şey doğru çıksada çıkmasada özür dilemem ben. O cümlenden sonuçta neyi öğrendiğin belli. Bunun net sonuç olup olmaması önemli değil.Akşam görürsün zeynep o zaman benden özür dilersiniz
Akşam neyi göreceğim melek? Senin yazdığın şey doğru çıksada çıkmasada özür dilemem ben. O cümlenden sonuçta neyi öğrendiğin belli. Bunun net sonuç olup olmaması önemli değil.
Hep aynı şeyleri yapıyorsun yeter.
Umarım bu kişi kazanır demek ayrı, öğrendim ve umarım kazanan doğrudur demek ayrı birşey.
Bak ben senin cümleyi yazarken bile buzluyorum ama sen yinede belli ediyorsunYanlış anladın ve belli değil yanlış çıkıcak dediğin anlatabildim mi uzatmayalım zeynep ben umarım istediğim olur demişim yani kendi isteğim bu anlamında dedim kesin değil bu kesin olsa demezdim zaten dün dememişim bugün niye diyeyim lütfen rica ediyorum kapatalım konuyu akşam anlarsın benim ne istediğimi
Ama kazanamadığımız an potadayız.. Bu hafta da 3'te 3 yapacak hali yok ya Sercan reisimin...