TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aynen. Neyse yine ve yeniden yedik spoi.
@MasacRE yüzünden 😡 Melek'e yazmasaydı o da öyle açık etmezdi
Cia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırım :A Neyse ya kesin değil sonuçta bunlar, bakarsın doğru değildir belli mi olur :A

• Olmamış
Reactions: Dosi and Angelica
Cia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırım :A Neyse ya kesin değil sonuçta bunlar, bakarsın doğru değildir belli mi olur :A
Mevzu yanlış çıkması değil. Mevzu başka yerden edindiği bilgiye ifşalaması :Ayukarılarda bir yerde
" cemal için demem ben benim desteklediğim kişi barış cemal değil " bunu diyerek kazananın Cemal olduğunu
ifşa vol 2 yapmış :A

Mevzu yanlış çıkması değil. Mevzu başka yerden edindiği bilgiye ifşalaması :Ayukarılarda bir yerde
" cemal için demem ben benim desteklediğim kişi barış cemal değil " bunu diyerek kazananın Cemal olduğunu
ifşa vol 2 yapmış :A
Sen de bilmek istemiyorum deyip Sercan hariç diğerleri arasından kimin kazandığını öğrenmek için her ayrıntıyı kovalamışsın yalnız :A

• Beğendim
  • Olmamış
Sen de bilmek istemiyorum deyip Sercan hariç diğerleri arasından kimin kazandığını öğrenmek için her ayrıntıyı kovalamışsın yalnız :A
Hayır ama şimdi ben gelip kazananı öğrendim inşallah öyledir çok sevinirim dersem ozaman ya Sercan yada Elif'in kazanmış olduğunu öğrenmiş oluyorum :A
Yalnız tek ben değil. Erinç'te spoi yedirttin deyip sitem etti Meleğe

Zaten yiyeceğimiz kadar spoiler yemişiz, salın artık gerek yok sansürlemeye falan. :A @MasacRE @Dosi
Olsun belki buraları okumayanlar vardır, tam bölüm başlarken gelip görürler :A
Hayır ama şimdi ben gelip kazananı öğrendim inşallah öyledir çok sevinirim dersem ozaman ya Sercan yada Elif'in kazanmış olduğunu öğrenmiş oluyorum :A
Yalnız telik ben değil. Erinç'te spoi yedirttin deyip sitem etti Meleğe
Evet o son cümleyi söylememesi lazımmış da senin de ayrıntıları öğrenmene gerek yoktu :A

• Olmamış

Bu alana bir cevap yazın...