batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,257
- Puanı
- 1,061
Berkan dedi...
Ta bir kaç gün önce grupta demişlerdi de inanmamıştım ya
Umarım kaybeder de birini gider artık.
Cia ablam Diman adlı hesaptan mı görüyorsun sen bu bilgileri. Twitter'da o kadar ön plana çıkarıyorlar ki ben de yedim istemeden spoilerı Eğer ondan gördüysen yarınki oyunun sonucunu da görmüşsündür. Ama burada söyleme tabi ne olacağınıAy bugün yeğenler gelince bakamadım ama duyduğum bilgiler doğru çıktı bakalım Sercanın söyleyeceği isimde doğru çıkıcakmı
Evrim’in dediklerinden o konuda haklı olduğu anlaşılmıyor, sadece yapılan şeyin önceden planlandığını söyledi. Onların haberlerinin olması Barış’ı aklamıyor...Bak işte yarışmayı dikkatli izlememişsin dedi tabii ben yedim ama hepsinin haberi var dedi ah ah ben o zamanda anlatmaya çalıştım ama cidden söyledi tabii
Bizi takmayan adam gelmiş.. @MasacRESayfayı her yenilediğim an Sercan +1 dokunulmazlık daha kazanıyor, bu ne kardeşim... Nasıl okuttunuz üflettiniz bu herifi böyle... @Maskeli Fedai @Bully
Ama kazanamadığımız an potadayız.. Bu hafta da 3'te 3 yapacak hali yok ya Sercan reisimin...Sayfayı her yenilediğim an Sercan +1 dokunulmazlık daha kazanıyor, bu ne kardeşim... Nasıl okuttunuz üflettiniz bu herifi böyle... @Maskeli Fedai @Bully
Hahaha çok gülmüştüm buna.
Evrim’in dediklerinden o konuda haklı olduğu anlaşılmıyor, sadece yapılan şeyin önceden planlandığını söyledi. Onların haberlerinin olması Barış’ı aklamıyor...
Cia ablam Diman adlı hesaptan mı görüyorsun sen bu bilgileri. Twitter'da o kadar ön plana çıkarıyorlar ki ben de yedim istemeden spoilerı Eğer ondan gördüysen yarınki oyunun sonucunu da görmüşsündür. Ama burada söyleme tabi ne olacağını
Son cümlenden ifşa ettinDün söylemişim demi bugünde demem o yüzden uyarıya gerek yok dün ki vermediğim bilgiyi bugün niye söyleyeyim dimi bugün ne olur bilmiyorum ki dün Dimana bakmadım telegram grubumuz var orda dediler ama bu akşamki oyunun öğrendim bakalım doğru çıkacak mı
Son cümlenden ifşa ettin
Şuna değiş. Spoi yedim yinede