TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ay bugün yeğenler gelince bakamadım ama duyduğum bilgiler doğru çıktı bakalım Sercanın söyleyeceği isimde doğru çıkıcakmı :A

Ay bugün yeğenler gelince bakamadım ama duyduğum bilgiler doğru çıktı bakalım Sercanın söyleyeceği isimde doğru çıkıcakmı :A
Cia ablam Diman adlı hesaptan mı görüyorsun sen bu bilgileri. Twitter'da o kadar ön plana çıkarıyorlar ki ben de yedim istemeden spoilerı :A Eğer ondan gördüysen yarınki oyunun sonucunu da görmüşsündür. Ama burada söyleme tabi ne olacağını :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Bak işte yarışmayı dikkatli izlememişsin dedi tabii ben yedim ama hepsinin haberi var dedi :D ah ah ben o zamanda anlatmaya çalıştım ama cidden söyledi tabii :D
Evrim’in dediklerinden o konuda haklı olduğu anlaşılmıyor, sadece yapılan şeyin önceden planlandığını söyledi. Onların haberlerinin olması Barış’ı aklamıyor...

Evrim’in dediklerinden o konuda haklı olduğu anlaşılmıyor, sadece yapılan şeyin önceden planlandığını söyledi. Onların haberlerinin olması Barış’ı aklamıyor...

Gayette aklıyor adam yediğini saklamadı yedim dedi bizim tepkimiz hırsızmış gibi gösterilmesi bunuda anlamamak için bayağı sarf ediyorsun İsmailcim ayrıca birşey daha kurgu yapmak hırsız gibi göstermek senin için güzel birşey mi acaba?

Son düzenleme:
Cia ablam Diman adlı hesaptan mı görüyorsun sen bu bilgileri. Twitter'da o kadar ön plana çıkarıyorlar ki ben de yedim istemeden spoilerı :A Eğer ondan gördüysen yarınki oyunun sonucunu da görmüşsündür. Ama burada söyleme tabi ne olacağını :D

:A Dün söylemişim demi bugünde demem o yüzden uyarıya gerek yok dün ki vermediğim bilgiyi bugün niye söyleyeyim dimi bugün ne olur bilmiyorum ki dün Dimana bakmadım telegram grubumuz var orda dediler

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: MasacRE
:A Dün söylemişim demi bugünde demem o yüzden uyarıya gerek yok dün ki vermediğim bilgiyi bugün niye söyleyeyim dimi bugün ne olur bilmiyorum ki dün Dimana bakmadım telegram grubumuz var orda dediler ama bu akşamki oyunun öğrendim bakalım doğru çıkacak mı
Son cümlenden ifşa ettin :A :A
Şuna değiş. Spoi yedim yinede :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica