Temmuz ortasına kadar sürecekmiş galiba Yazık adama nereden baksan 40-50 gün bekleyecek Nisa'nın elenmesini hahah @Maskeli FedaiFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim? O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
Temmuz ortasına kadar sürecekmiş galiba Yazık adama nereden baksan 40-50 gün bekleyecek Nisa'nın elenmesini hahah @Maskeli FedaiFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim? O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
Haziran sonu temmuz başı ile ortasıFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim? O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
Final tarihi ne zamandı Utku beyciğim? O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
Bu hafta elenecekTemmuz ortasına kadar sürecekmiş galiba Yazık adama nereden baksan 40-50 gün bekleyecek Nisa'nın elenmesini hahah @Maskeli Fedai
Ardahan ünlü mü gönüllü mü? Ama bu tablo beni üzmez aksine sevindirir Demek Gsli taraftarlar bizim taraftara göre çok daha troll derim
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı? Hadi 2-3 tane atarsın 50-100-200 sms atan yoktur herhalde olmasın çünküGönüllü. Karşına çok büyük bir kitle almış olursun bak, yapma...
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı? Hadi 2-3 tane atarsın 50-100-200 sms atan yoktur herhalde olmasın çünkü
@Emre Ozansoy atacağını söylüyordu ama hiç attı mı gerçekten bilmiyorum.
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı? Hadi 2-3 tane atarsın 50-100-200 sms atan yoktur herhalde olmasın çünkü
Totaldeyse normal Twitterda görüyorum program başı 50-100 sms atanlar var lafım onlaraŞu ana kadar sadece 14.
Totaldeyse normal Twitterda görüyorum program başı 50-100 sms atanlar var lafım onlara
Bandanalar var sanki ellerinde.Kim dedi 😱
Koriş'le Nöro'mu özledim.
Uçuruma yuvarlanırlar inş.