Temmuz ortasına kadar sürecekmiş galibaFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim?O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
![]()
Temmuz ortasına kadar sürecekmiş galibaFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim?O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
![]()
Haziran sonu temmuz başı ile ortasıFinal tarihi ne zamandı Utku beyciğim?O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
![]()
Final tarihi ne zamandı Utku beyciğim?O güne kadar hırsla beklemek zorunda kalacak bu hain kütük.
![]()
Bu hafta elenecekTemmuz ortasına kadar sürecekmiş galibaYazık adama nereden baksan 40-50 gün bekleyecek Nisa'nın elenmesini hahah
@Maskeli Fedai
Ardahan ünlü mü gönüllü mü? Ama bu tablo beni üzmez aksine sevindirirDemek Gsli taraftarlar bizim taraftara göre çok daha troll derim
![]()
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı?Gönüllü.Karşına çok büyük bir kitle almış olursun bak, yapma...
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı?Hadi 2-3 tane atarsın 50-100-200 sms atan yoktur herhalde olmasın çünkü
![]()
@Emre Ozansoy atacağını söylüyordu ama hiç attı mı gerçekten bilmiyorum.![]()
Forumda bir yarışmacı için sms atan var mı?Hadi 2-3 tane atarsın 50-100-200 sms atan yoktur herhalde olmasın çünkü
![]()
Totaldeyse normalŞu ana kadar sadece 14.
Totaldeyse normalTwitterda görüyorum program başı 50-100 sms atanlar var lafım onlara
![]()
Bandanalar var sanki ellerinde.Kim dedi 😱
Koriş'le Nöro'mu özledim.
Uçuruma yuvarlanırlar inş.