Yavaşlamadım, hala daha aynı hızdayım. Yasak diye açmıyorum ben.
Niye yasak acaba. Orada da yorum yapardık eskiden.
Yavaşlamadım, hala daha aynı hızdayım. Yasak diye açmıyorum ben.
Niye yasak acaba. Orada da yorum yapardık eskiden.
Eskiden Survivor'ın bölümü vardı da açılıyordu. Şimdi arşivde artık. Bugüne kadar açılmadıysa bundan sonra da açılmasın.Eskiden elenen kişinin konusu açılırdı birde orada goygoy dönerdi. Artık niye açılmıyor. @Emre Ozansoy çok yavaşladın @Bully yasak mı
Eskiden Survivor'ın bölümü vardı da açılıyordu. Şimdi arşivde artık. Bugüne kadar açılmadıysa bundan sonra da açılmasın.
Goygoy buradan yapılıyor zaten.
Haindaş olur...Hainden yoldaş mı olurmuş be...
Barış Murat Yağcı adamdır
Allah yazdıysa tez elden bozsun.😂 @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @DarkLegenD @Tolstoyevski @MEnesNisa ve Sercan aynı takımda olur mu acaba.
Sende bizim safımıza katıl.Bir laf vardır.Zararın neresinden dönersen kârdır. 🤣Yaktım Durumlar iyi değil.
@Sherlock neden avatarınızı değiştirdiniz? 😱
Sende bizim safımıza katıl.Bir laf vardır.Zararın neresinden dönersen kârdır. 🤣
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Sabar yoldaşıma Klibiyle hep destek,tam destek. 😂
Sizden öğrendiklerimi uygulamaktayım.😁Sen de bizi geçtin, aynen devam. @Bully
Benim nerem loser kütük herifBu sezon @MasacRE loserliği geçti bana
Adem senin Turbo isimli şahsı gömdüğünden beri loser olduğuna dair bir duyum aldım sayın Gs’li dostum, Yalın’la kaybettiğiniz savaşa değinmiyorum bile... @MasacRE
Yalın'ı kütük dostum bile sattı, ben mi satmayacağım kardeşim @BullyTurabi yarışma adamı Adam Amerika'da bile şampiyon oldu Öyle bir loserliğe can kurban Diğeri ulan kütük.. @MasacRE
Laf atasım geldi O değil de Aycan Yanaç oley tezahüratlarını duyamayacaz bundan sonra yaktım..Benim nerem loser kütük herif