Kendisine yeni bir liman arıyor ve doğru yerde arıyor. @Maskeli Fedai gel beraber yas tutalım...
Ya bak bak hitap şekline bak, 'Ersin Yoldaşım'... Hiç duruyor mu ya, aramıza geri dönmen iki gün bile sürmeyecek Hainli Fedai.
Kendisine yeni bir liman arıyor ve doğru yerde arıyor. @Maskeli Fedai gel beraber yas tutalım...
Bunu kullanırsam beni 2. gün değil de 3. gün mü satar?'Canım yoldaşım. ' bugını kullan sürekli.
Çok beklersinYa bak bak hitap şekline bak, 'Ersin Yoldaşım'... Hiç duruyor mu ya, aramıza geri dönmen iki gün bile sürmeyecek Hainli Fedai.
Çok beklersin
Bunu kullanırsam beni 2. gün değil de 3. gün mü satar?
Siz bu adama ne yaptınız böyle? @MasacRE. Böyle bir "varlığın" kendiliğinden bu hâle gelmesi mümkün değil.Kullandığın an bile satabilir, kendisini artık tutmamız çok zor. @Maskeli Fedai
Seni hain kütük.. 😡Canım yoldaşım.
Sen onlara değil bana güvenSiz bu adama ne yaptınız böyle? @MasacRE. Böyle bir "varlığın" kendiliğinden bu hâle gelmesi mümkün değil.
Kendisinden rahatsızım... O yüzden iyi oldu seninle yoldaş olması. Bizi yeterince sattı, sıra sana geldi şimdi @Maskeli Fedai @SherlockSiz bu adama ne yaptınız böyle? @MasacRE. Böyle bir "varlığın" kendiliğinden bu hâle gelmesi mümkün değil.
Haklısın, çok güven veriyorsun.Sen onlara değil bana güven
Papatyamın gücü halk destekliyor
Fırsattan istifade az değilsin Dosi hanım..
Aşk olsun. Ben öyle birimiyim ?Siz de az fırsatçı değilsiniz Dosi hanım
Aşk olsun. Ben öyle birimiyim ?
En saf temiz duygularla yazmıştım