Gizem'i Yasemin Özilhan'a çok benzetiyorum.Yunus Emre ve Gizem
Gizem'i Yasemin Özilhan'a çok benzetiyorum.Yunus Emre ve Gizem
Artık bir izleyicisini kaybetti.Boşlukçu Survivor, Yüzlerce kanal içinde hiçbirşey olmadığı için tercih edilen Survivor, 2 ratingleri görüp kapanacak Survivor.. Hekimoğlu, Kandil Özel Yayınları, Tv Filmleri, Eğlence Programları rağmen dün Akşamın En Çok Tercih Edilen Programı Oldu. Teşekkürler Survivor Sevenler❤❤❤ @Hachiko @vadikızı @dreamy @EmreOzansoy @MasacRE @12.Adam @Özgür @MayısKralı @Bully @Dosi @RevaN
Doğduğun Ev Kaderindeki kıza benzetiyorum.Gizem'i Yasemin Özilhan'a çok benzetiyorum.
Onlarda strateji ne arar?Bir kere aşkım Sercan'ı hayatta söyleyemez.İnsan abisini satar mı?Bu sene Survivor izleyicisinin çook büyük bir kısmı gönüllüleri tutuyor. Ezgi o sayede bu kadar yüksek oy alıp 1. tamamladı sıralamayı. Zaten YouTube'dan olsun Twitter'dan olsun yazılan yazılardan belliydi durum. Ama Aşkım nasıl 4. oldu hiç anlamadım. Ne ünlülerden ne gönüllülerden hiç destek alacak bir tipe benzemiyor. Gerçi kızların ilk ikiyi kapaması sayesinde Aşkım'ın ismi de söylenmemiş oldu ama söylense de gitmeyecekmiş bu durumda.
Yalnız kızlardan biri Sercan'ı söylese ve Sercan elense ne güzel olurdu ya
Parviz elendi takımlar dengelendi demiştim ben deHer şey Sercan içinSercan elenmesin diye Acun bey bu kuralı unutuverdi birden. Normalde 3 aday çıkıyor olmasının bir önemi yok bu hafta 4 aday çıkması lazımdı yani o kuralın yine uygulanması lazımdı. 3.yü açıklasa Ersin’i söyleyemeyeceklerdi ve yüksek ihtimal Sercan’ı söylerdi Ezgi. Ersin de Aşkım’ı söylese Sercan elenecektiSercan’ı elememek için Parviz’i harcadı Acun yazık oldu Parviz’e. Haksız mıyım @MasacRE @Bully
Eeee, o zaman hayırlı olsun diyelim mi?@The_Erinch @Hachiko @dreamy @vadikızı @Dosi @Bully @Özgür @MasacRE @12.Adam @Maskeli Fedai
https://twitter.com/x/status/1247642905663111180
Pervizin her ne kadar son haftalarda performans açısından düşüşe geçmiş olmasına rağmen "Şer İttifakının"kumpasına kurban gittiğini düşünüyorum. @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @RevaN @Hachiko @Özgür @Sherlock @Emre Ozansoy @eskici @sokak sanati @The_Erinch @vadikızı @MayısKralı @dreamy @Bully @Ahmed
Olabilir.Keşke resmi sen de bir like edeydin...Cici Bebe bence reklam yüzü yapar Cemal Can'ı...
Buna da şükürOlabilir.Keşke resmi sen de bir like edeydin...
Boşlukçu Survivor, Yüzlerce kanal içinde hiçbirşey olmadığı için tercih edilen Survivor, 2 ratingleri görüp kapanacak Survivor.. Hekimoğlu, Kandil Özel Yayınları, Tv Filmleri, Eğlence Programları rağmen dün Akşamın En Çok Tercih Edilen Programı Oldu. Teşekkürler Survivor Sevenler❤❤❤ @Hachiko @vadikızı @dreamy @EmreOzansoy @MasacRE @12.Adam @Özgür @MayısKralı @Bully @Dosi @RevaN
Acun’un şampiyonluk favorisi Barış gibi görünüyor sürekli Barış’ı övüyor yok orda oynamış yok burda oynamış sana ne ulan ya da bize neParviz elendi takımlar dengelendi demiştim ben de
Tabii senin komplo teorilerin daha iddialı oluyorHaklı olabilirsin
Acun'un şampiyonluk favorisini de açıklamanı bekliyorum
Acun, takımlarda dengesizlik var takımlar değişecek demiş Panorama'da.. 😱
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko
E birleşme olacak ne değişmesi yahu nasıl olacakmış ki
Bilmiyorum, Twitter'da öyle yazıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?