İzlemeyecem dedim ama tutamadım kendimi.
2018 Survivor’u benim için zirveydi o yüzden pek bakasım yoktu ama bu sene iyi isimler var. Sanırım yine gönüllüler takımından birini ya da birilerini desteklerim.
İzlediğim kadarıyla Tuğba Melis Türk vasat.
Tıpkı oyunculuktaki performansı gibi kötü.
Ersin beklediğimden iyi çıktı. Uzun bir süre kalmalı, yarışmanın renklerinden biri olur. Ünlülerden bayrak yarışına çıkan kız (adını hatırlayamadım) baya iyiydi.
Mert Öcal ve Barış Murat Yağcı tip olarak iyiler.
Gönüllüler’de Yasin ve Cemal Can’ı sevemedim. Yasin’i zaten önceki yarışmalardan sevmiyordum, katlanılmaz bir iticiliği var. Ama maalesef ki birleşmeye kadar kalır. Acun çok sever böyle tipleri. Zaten Masterchef’te eleneceği sızdığında herkes Survivor’la anlaştığı için elendiğini yazmıştı.
Cemal Can ise sırf Danla’nın kankası olduğu için ve sosyal medyayı iyi kullandığı için yaptığı her hareketi, söylediği her söz sosyal medyada gereksiz yere abartılıyor. Böyle parlatılmaya çalışılan insanları sevmiyorum maalesef.
Fatma aşırı kötü umarım o gider.
Konseyi izlemedim baya kural değişmiş falan.
Burak iyi gibi göründü ama kendini ön plana atmayı çok istiyor o tartışma da bomboştu. Destekler miyim bilmiyorum. Ardahan ve Meryem hız olarak çok iyilerdi. Bayrakta da saliseyle kaybettiler üzüldüm.
Bu sene denk geldikçe izlemeye çalışacağım sanırım.