Sen de başla izlemeye efsane sezonİnşallah yayından kaldırılır
Sen de başla izlemeye efsane sezonİnşallah yayından kaldırılır
Ben o kadar dikkatli incelemedim bilemiyorum...Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
Yasin Diyarbakırlıymış Onu tutuyorumYakında başlarsın sen de sıkıntıdan trollcüm. Yılların alışkanlığı.
Arada bakılır en azından.
Yok ben etmedim, maçtan dolayı da yorgunluğum var zaten öyle dikkatli izleyip odaklanamıyorum.Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
İtici ama komik. Değişik bir tip. Biraz fazla agresif.Yasin Diyarbakırlıymış Onu tutuyorum
Aynen bende farkettim gözlerini, ama çok tatlı.Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
Melun sen kimi destekliyorsan antisiyimİtici ama komik. Değişik bir tip. Biraz fazla agresif.
Bir 3T olamaz ama.
Umrum dışısın.Melun sen kimi destekliyorsan antisiyim
Yemekteyiz'den sonra verir özet 19:20 gibi ama ne kadar sürer belli değil.İlk bölüm bitti. Güzel bir başlangıç oldu bence. Gönüllüler adası çok karışacak gibi daha.
Bu arada yarın özetsiz mi? Yasak Elma başlayana kadar bakarım.
Yemekteyiz'den sonra verir özet 19:20 gibi ama ne kadar sürer belli değil.
1 sezonda 5 dizi izleyen birisi de ona bakarsan aynısı, dizi izleyeceğime Survivor'u tercih ediyorum ne farkı var, en azından reality format herşey gerçek, senaryo değil.1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.
Uğur diskalifiye olmuş galiba.Yasak Elma başlayana kadar bakardım. gece Zalim İstanbul izliyorum.
Survivor'ı da kaçırmak istemiyorum.
Uğur diskalifiye olmuş galiba.