Sen de başla izlemeye efsane sezonİnşallah yayından kaldırılır![]()
Sen de başla izlemeye efsane sezonİnşallah yayından kaldırılır![]()
Ben o kadar dikkatli incelemedim bilemiyorum...Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
Yasin DiyarbakırlıymışYakında başlarsın sen de sıkıntıdan trollcüm.Yılların alışkanlığı.
Arada bakılır en azından.![]()
Yok ben etmedim, maçtan dolayı da yorgunluğum var zaten öyle dikkatli izleyip odaklanamıyorum.Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
İtici ama komik.Yasin DiyarbakırlıymışOnu tutuyorum
![]()
Aynen bende farkettim gözlerini, ama çok tatlı.Ardahan’ın tiki var fark ettiniz mi göz ve ağzında tiki var, fark ettim de fark edilmeyecek gibi değil. @Bully @Forumdash @Hachiko @dreamy
Melun sen kimi destekliyorsan antisiyimİtici ama komik.Değişik bir tip.
Biraz fazla agresif.
Bir 3T olamaz ama.![]()
Umrum dışısın.Melun sen kimi destekliyorsan antisiyim![]()
Yemekteyiz'den sonra verir özet 19:20 gibi ama ne kadar sürer belli değil.İlk bölüm bitti.Güzel bir başlangıç oldu bence. Gönüllüler adası çok karışacak gibi daha.
Bu arada yarın özetsiz mi? Yasak Elma başlayana kadar bakarım.![]()
Yemekteyiz'den sonra verir özet 19:20 gibi ama ne kadar sürer belli değil.![]()
1 sezonda 5 dizi izleyen birisi de ona bakarsan aynısı, dizi izleyeceğime Survivor'u tercih ediyorum ne farkı var, en azından reality format herşey gerçek, senaryo değil.1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.
Uğur diskalifiye olmuş galiba.Yasak Elma başlayana kadar bakardım.gece Zalim İstanbul izliyorum.
Survivor'ı da kaçırmak istemiyorum.![]()
Uğur diskalifiye olmuş galiba.![]()