TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İlk bölüm bitti. :) Güzel bir başlangıç oldu bence. Gönüllüler adası çok karışacak gibi daha.

Bu arada yarın özetsiz mi? Yasak Elma başlayana kadar bakarım. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İlk bölüm olarak bende son derece beğendim. Acunun girişi gene efsaneydi.
Yeni kurallar çok iyi olmuş.Sms ve eleme değişiklikleride yerinde.
Her 2 takımdada renkli ve farklı profiller var.İlerisi daha çok atraksiyona gebe olacaktır.
Sercan,Elif,Ardahan,Meryem beğendiğim kişiler oyunlar.
Takım olarak Ünlüler tutuyorum.
Yasin ve Cemali sevmiyorum ben.
Bakalım daha önümüzde aylarrrrrrrrrrrrr var.

• Beğendim
Reactions: Bully
1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.

• Beğendim
Reactions: kerem
Yasin-Ardahan ve Cemal üçlüsü yeter sezonu izlemeye ya... Evrim de komik, ondan da sürprizler bekliyorum. Fatma gider ilk hafta, zaten kötü pek umut da vaat etmiyor ama kaladabilirdi bilemiyorum...

Ünlüler her zamanki gibi daha ağır başlı gidiyor Acun’un da dediği gibi, hep böyle olmuştur. Orada Melis vardı, ilk gitmesi gereken isim oydu... Elif çok iyiydi, erkeklerden Uğur’dan ümitliydim de izleyemedik onu daha. Ersin iyi başlangıç yaptı.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.
1 sezonda 5 dizi izleyen birisi de ona bakarsan aynısı, dizi izleyeceğime Survivor'u tercih ediyorum ne farkı var, en azından reality format herşey gerçek, senaryo değil. :F