Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.Tayfun’u gördün mü şaşırtıyor bizi![]()
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.Melis’in tek başarısı o halkayı atmak oldu, o parkurlarda hiç gidemiyor nasıl geldi bu kız![]()
Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.Tayfun’u gördün mü şaşırtıyor bizi![]()
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.Melis’in tek başarısı o halkayı atmak oldu, o parkurlarda hiç gidemiyor nasıl geldi bu kız![]()
Tayfun babasının bakışlarını almış... Acıların çocuğu...Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.![]()
Bir canlı görebilsem..Tayfun babasının bakışlarını almış... Acıların çocuğu...
Melisin yerine kadın gelmesi gerekiyor yalnız.Melisinde kendi isteği ile bıraktığı söyleniyor.
Yedek olarakda Ekli dosyayı görüntüle 75503
Gelecek deniyor.,
@Hachiko @Yiğitt
Daha kazanamadı hiç.Boşa devede de boy var demiyorlar... Barışta hikaye çıktı valla
Genel olarak izleyemem büyük ihtimal ama arada bakarım yorum da yaparım bazenBen izleyince topladım tüm ekibi, @eskici bekliyoruz seni de yorumlarımıza.![]()
Takımlar baya dengeli bu sene.Ödül 10-9 Gönüllüler’in, muhteşemdi oyun
Tanyel için göz yaşlarımı tutamadım, çok duygulandım.... Çok zor çok...
Biz senle her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız?1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.
Düşünce yapılarımız benziyor demek kiBiz senle her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız?![]()