Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.Tayfun’u gördün mü şaşırtıyor bizi
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.Melis’in tek başarısı o halkayı atmak oldu, o parkurlarda hiç gidemiyor nasıl geldi bu kız
Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.Tayfun’u gördün mü şaşırtıyor bizi
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.Melis’in tek başarısı o halkayı atmak oldu, o parkurlarda hiç gidemiyor nasıl geldi bu kız
Tayfun babasının bakışlarını almış... Acıların çocuğu...Tayfun kim ben bilmiyorum daha hakim değilim herkese.
Halkayı atmaya çalışırken düşmesine kahkaha attım resmen.
Bir canlı görebilsem..Tayfun babasının bakışlarını almış... Acıların çocuğu...
Melisin yerine kadın gelmesi gerekiyor yalnız.Melisinde kendi isteği ile bıraktığı söyleniyor.
Yedek olarakda Ekli dosyayı görüntüle 75503
Gelecek deniyor.,
@Hachiko @Yiğitt
Daha kazanamadı hiç.Boşa devede de boy var demiyorlar... Barışta hikaye çıktı valla
Genel olarak izleyemem büyük ihtimal ama arada bakarım yorum da yaparım bazenBen izleyince topladım tüm ekibi, @eskici bekliyoruz seni de yorumlarımıza.
Takımlar baya dengeli bu sene.Ödül 10-9 Gönüllüler’in, muhteşemdi oyun
Tanyel için göz yaşlarımı tutamadım, çok duygulandım.... Çok zor çok...
Biz senle her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız?1 sezon survivor ortalama 110 bölüm, 1 bölüm ortalama 4 saat sürüyor. 5 sezon boyunca survivor izleyen birisi hayatından 550x4=2200 saat=132.000 dakika çalıyor.
Düşünce yapılarımız benziyor demek kiBiz senle her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız?