Kaç sezondur izlemiyordum doğalGeçen yıl bir sezonda 15 sayfa, bu dönem bir bölümde 15 sayfa konuşmuşuz... Teşekkürler Fav10, kaliteden anladığımızı belli ediyoruz yine... Haftanın beş günü bekliyoruz yorumlarınızla. @Hachiko @The_Erinch @Bully @Forumdash @Dosi @Özgür @serhatt @dreamy @alperuz @DarkLegenD @Harunnn60 ve adını unutup da yazan soran herkes...
Acun yine Parkura boğmuş yarışmayı böyle yapacaksa Dominikte yarışmayı çekmeye gerek yok. gidersin Türkiye de bir sahile orada çekersin köşeye de bir iki kulübe koydun mu ohh ne güzel valla. hem masraflar azalırKaç sezondur izlemiyordum doğal
bi ara öyle haberler cıkmıştı. Acun ege kıyısındaki adalardan birini alcak diye Yanlış mı hatırlyorumAcun yine Parkura boğmuş yarışmayı böyle yapacaksa Dominikte yarışmayı çekmeye gerek yok. gidersin Türkiye de bir sahile orada çekersin köşeye de bir iki kulübe koydun mu ohh ne güzel valla. hem masraflar azalır
Yunanistan bir ara adalarını kiralıyordu olabilir.bi ara öyle haberler cıkmıştı. Acun ege kıyısındaki adalardan birini alcak diye Yanlış mı hatırlyorum
Ben kaoslarını izlicem az sonra
Gösterdiği görünlerin bazıları eski göruntulerdir belki BilemiyoruzYunanistan bir ara adalarını kiralıyordu olabilir.
Benim dediğim cidden mantıklı ama. dünyanın bir ucuna gitmeye gerek yok, adayı göstermediğin için.
Zaten göl gibi bir yerde çekiyormul tam anlayamadım yakında kokusu çıkar.Gösterdiği görünlerin bazıları eski göruntulerdir belki Bilemiyoruz
Sezonun en güzel gelişmesi, eskiden böyle oluyordu Acunn’a girip bakardık gece yarısı. Vay be, zaman çabuk geçiyor cidden.
Ama tüm hepsinin mi yoksa 1. ve 2. olanı saklayacaklar mı emin değilim.Sezonun en güzel gelişmesi, eskiden böyle oluyordu Acunn’a girip bakardık gece yarısı. Vay be, zaman çabuk geçiyor cidden.
Eskiden hepsi açıklanırdı bize karşı... İlk ikiye de razıyım fark etmezAma tüm hepsinin mi yoksa 1. ve 2. olanı saklayacaklar mı emin değilim.
Merak ediyorum baya.Eskiden hepsi açıklanırdı bize karşı... İlk ikiye de razıyım fark etmez
Uğur kesin gibi, konseyde de yok. Konsey fragmanında Şaziye var mı? Şaziye kalsaydı keşke, efendi ve saygılı biri. Ona üzülürüm.@Yiğitt Şaziye ve Uğur gidiyor galiba.
Şaziye orada ama bugün sakatlanmış, oyunda da oynamıyor.Uğur kesin gibi, konseyde de yok. Konsey fragmanında Şaziye var mı? Şaziye kalsaydı keşke, efendi ve saygılı biri. Ona üzülürüm.