Kendini niye yoruyorsun.Zaten öyle olduğunu düşünsen şaşardım abla.Acun’um yapmaz mode on açıktı.
Mert ismi yazılırken kendisine haber verilmesini mi bekliyor?Ne alaka.
Şimdi Mert'in kişisel özelliklerini ele alırsak bu çok doğal bir isyan.hey mert efendi..
pardonda; siz sercanla elifi yazarken elife haber verdiniz mi?
sen kimsin ki herşeyden haberin olacak.
yarışma bu dostum; 1 kişi kazancak.
Sayemde yorum yapıyonİzlemediğim için yorum yapamayacağım.
+ Elif + CCC + Berkan + Adaşım."İyice" dedik sayın Gs'li dostum, yoksa zaten güzeldi.Nisa reisim ve Aycan... Birlikte takılsalar keşke.
Geçen hafta stratejisini gördük...Şimdi Mert'in kişisel özelliklerini ele alırsak bu çok doğal bir isyan.Kendisi stratejist ve liderlik vasfına sahip olduğu için adada olup bitenlerden haberdar olması lazım. Yönetimi tamamen Mert'e bırakmak en normâl ve olması gereken tavır olmalı aslında. Adam görmüş geçirmiş biri ve iyice adaya ve ada psikolojisine alıştı. İpleri onun eline vermek yapılabilecek en iyi hareket olmalı. Mert de zaten bunların farkında, kendisi bu zamana kadar dümenin başında olmamış olsaydı takım dağılır giderdi. Kendisi bütünleştirici bir adam. Berkan'ın daha sert ve realist hâli diyebiliriz. (Ne yaptı da ismi 4 kez çıktı anlamadım zaten.) Tüm kontrolü ona ver, oyunları kaybet ama yeter ki kafan rahat olsun. Çünkü bu adam bu işi biliyor.
Aaaa kim pes ettirtti bunu helalÖzgür bence artık kendimizi yormayalim. Cidden pes dedirtecek mesajlar yazılmakta. Hic bir şekilde toz kondurtulmayıp her detayı kendine göre yorumlamlar olduğunda uzaklaşmak en iyisi. biz yanıldık onlar haklı. Biz nedense öldü kelimesini duymadık. Haksız biziz.
Dağılalım
Ersin oyuncu olduğu için bize yansıtmıyor. Evet evet bu çok mantıklı
Acun söyledi mi bir şey, dün olay çıktı ya forumda.Sayemde yorum yapıyon
Yok anneler günü medajlarıymuşAcun söyledi mi bir şey, dün olay çıktı ya forumda.
Ersin diye niye başlık attılar o zaman, Acun en zengin sensin tamam en iyi sensin.Yok anneler günü medajlarıymuşona ağlamışlar
Aslında cevabı kendine vermişin neden 4 kere ismi çıktığı konusunda. Demekki dümenin başındaki mert sevilmiyor.Şimdi Mert'in kişisel özelliklerini ele alırsak bu çok doğal bir isyan.Kendisi stratejist ve liderlik vasfına sahip olduğu için adada olup bitenlerden haberdar olması lazım. Yönetimi tamamen Mert'e bırakmak en normâl ve olması gereken tavır olmalı aslında. Adam görmüş geçirmiş biri ve iyice adaya ve ada psikolojisine alıştı. İpleri onun eline vermek yapılabilecek en iyi hareket olmalı. Mert de zaten bunların farkında, kendisi bu zamana kadar dümenin başında olmamış olsaydı takım dağılır giderdi. Kendisi bütünleştirici bir adam. Berkan'ın daha sert ve realist hâli diyebiliriz. (Ne yaptı da ismi 4 kez çıktı anlamadım zaten.) Tüm kontrolü ona ver, oyunları kaybet ama yeter ki kafan rahat olsun. Çünkü bu adam bu işi biliyor.
Bilmem neyse sen ağlaErsin diye niye başlık attılar o zaman, Acun en zengin sensin tamam en iyi sensin.
Acun'a ve belli bazı kişilere laf çakmayı bırak da şu programı aktif şekilde izleyeceğine dair söz ver bana.acun ersin'in ölen köpeğini reytinge malzeme olarak kullanmıştır hem de böyle bir şeyi söylemeden.!
YouTube den kısa videolara bakarım yeter.Acun'a ve belli bazı kişilere laf çakmayı bırak da şu programı aktif şekilde izleyeceğine dair söz ver bana.(???)
Emrah > samuel tabi ki konu yoruma kapalı.
Sevgiden öte Aycan ıma karşı 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Kim olacak, @xemrexxx isimli Aycan sevici üyemiz.
Aşkım'ın gitmesini istiyordu desem?Geçen hafta stratejisini gördük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?