TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Mert ismi yazılırken kendisine haber verilmesini mi bekliyor?
Ne alaka.
hey mert efendi..

pardonda; siz sercanla elifi yazarken elife haber verdiniz mi?

sen kimsin ki herşeyden haberin olacak.

yarışma bu dostum; 1 kişi kazancak.
Şimdi Mert'in kişisel özelliklerini ele alırsak bu çok doğal bir isyan.
Kendisi stratejist ve liderlik vasfına sahip olduğu için adada olup bitenlerden haberdar olması lazım. Yönetimi tamamen Mert'e bırakmak en normâl ve olması gereken tavır olmalı aslında. Adam görmüş geçirmiş biri ve iyice adaya ve ada psikolojisine alıştı. İpleri onun eline vermek yapılabilecek en iyi hareket olmalı. Mert de zaten bunların farkında, kendisi bu zamana kadar dümenin başında olmamış olsaydı takım dağılır giderdi. Kendisi bütünleştirici bir adam. Berkan'ın daha sert ve realist hâli diyebiliriz. (Ne yaptı da ismi 4 kez çıktı anlamadım zaten.) Tüm kontrolü ona ver, oyunları kaybet ama yeter ki kafan rahat olsun. Çünkü bu adam bu işi biliyor.

Reactions: dreamy
acun ersin'in ölen köpeğini reytinge malzeme olarak kullanmıştır hem de böyle bir şeyi söylemeden.!

Geçen hafta stratejisini gördük...

Reactions: DarkLegenD
Fragman hilesini Acun gerçekten çok iyi kullandı; adam yılların televizyoncusu.

Sadece benimde tek dikkatimi çeken Fragmandaki cümle ve görüntülerin yayında göstermemesi oldu.

Bu sadece tartışılabilir ama ben baştan beri Ya Makbule olayı yada Anneler Günü olayı olabileceğini beyan etmişdim.

Fragman başlıkları,haber başlıklarıda çok dikkat çekici olmak zorunda....Bu olayı bütün siteler kullanıyor bunuda hepimiz biliyor.

Sonuç ben yatıyorum; 3 hafta sonra işe gideceğim.

Hepinize iyi geceler; tatlı rüyalar.
Hepinizi öpüyorum 🤗 🥰

Aaaa kim pes ettirtti bunu helal
@MasacRE @Sherlock

Aslında cevabı kendine vermişin neden 4 kere ismi çıktığı konusunda. Demekki dümenin başındaki mert sevilmiyor.

acun ersin'in ölen köpeğini reytinge malzeme olarak kullanmıştır hem de böyle bir şeyi söylemeden.!
Acun'a ve belli bazı kişilere laf çakmayı bırak da şu programı aktif şekilde izleyeceğine dair söz ver bana.
(???)

Kim olacak, @xemrexxx isimli Aycan sevici üyemiz.
Sevgiden öte Aycan ıma karşı 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Reactions: Sherlock