The_Erinch
Favori Üye
Mert’in adı söylendi ve bitti konsey.
Kesilmiş şimdi de öyle diyor.
O kısım da @Hachiko yazınca fark ettin demek. Hep başkalarının laflarıyla hareket ediyon abla, eleneni Twitter’da bir sayfa yazdı, Makbule’nin corona olduğu olabilirmiş biri yazmış falan da filan.Neden akıllarda kalacak bir konsey kısmını görmedik o zaman ona açıklama getir ısrarcı olmucam bu konuda susayım artık
O kısım da @Hachiko yazınca fark ettin demek. Hep başkalarının laflarıyla hareket ediyon abla, eleneni Twitter’da bir sayfa yazdı, Makbule’nin corona olduğu olabilirmiş biri yazmış falan da filan.
Kesilmiş bile olsa yine benim dediğim yere geliyor konu. Acun reyting için bunu kullandı ama tepki çekince fragmandan yazıyı, bölümden de o kısmı kaldırdı. Dün akşam reyting için kamera önünde bunlara gerek yok demiştim.Soruma açıklama getirirmisin neden o kısmı görmedik o zaman ?
Onu mu dedim ya ben gerçekten uğraşamayacam.Ablanın aklı yok görmüyorum demi körüm ya ben!
Evet tabiki kesildi. Acun'um bizi kandırmaz.Mert’in adı söylendi ve bitti konsey.
Kesilmiş şimdi de öyle diyor.
Kesilmiş bile olsa yine benim dediğim yere geliyor konu. Acun reyting için bunu kullandı ama tepki çekince fragmandan yazıyı, bölümden de o kısmı kaldırdı. Dün akşam reyting için kamera önünde bunlara gerek yok demiştim.
Onu mu dedim ya ben gerçekten uğraşamayacam.
Bölüm kesilmiş, Evrim ölmüş demiş aynen işte.
Zaten öyle olduğunu düşünsen şaşardım abla. Acun’um yapmaz mode on açıktı.Öyle olduğunu düşünmüyorum ama neyse...
Ben de bunu sana yönlendireyim? @vadikızıEvet tabiki kesildi. Acun'um bizi kandırmaz.
Ersin'e söylense adam yeni bölümde böyle neşeli mi olur
Zaten öyle olduğunu düşünsen şaşardım abla. Acun’um yapmaz mode on açıktı.
OffffffOlmadı ama kesildiği net belli unutulmayacak konsey kısmı yoktu bölümde
Tavrımda hiçbir sıkıntı yok. Sen bölüm kesilmiş dedin Hachiko Acun akılda kalıcı konsey lafını duymadım deyince bana bunu yöneltiyorsun.Yorumun ona geliyor akşamdan beri o kısmı bekliyorum görmeyince söyledim kimsenin aklıyla yazmadım
@Dosi ikinizde tavrı hoş değil başkada bişi demicem..
+1 Eğer söylenmiş olsaydı Ersin’e bu olay bir sonraki güne yansır, konuşulduğunu hatta Ersin’in ağladığını görürdük. Herhalde komple kestiler.Offffff
Senelerdir izliyorum bu programı. Nice nice frgömada ki sahne ile bölüm farklılık gösterdi ve Acun bunun açıklanmasını yapmıştı. Bölüm uzayınca montajdan kesiyoruz demişti.
Ersin'e olay anlatılsaydı diğer bölümde herkes gayet sakin olunmazdı.
Tavrımda hiçbir sıkıntı yok. Sen bölüm kesilmiş dedin Hachiko Acun akılda kalıcı konsey lafını duymadım deyince bana bunu yöneltiyorsun.
Neyse bu konuyla ilgili son yorumum şu. Acun her türlü hatalı. Reyting için yapmayacağı şey yok.
Offffff
Senelerdir izliyorum bu programı. Nice nice frgömada ki sahne ile bölüm farklılık gösterdi ve Acun bunun açıklanmasını yapmıştı. Bölüm uzayınca montajdan kesiyoruz demişti.
İzlemediğim için yorum yapamayacağım.
Ben de bunu sana yönlendireyim? @vadikızı
Özgür bence artık kendimizi yormayalim. Cidden pes dedirtecek mesajlar yazılmakta. Hic bir şekilde toz kondurtulmayıp her detayı kendine göre yorumlamlar olduğunda uzaklaşmak en iyisi. biz yanıldık onlar haklı. Biz nedense öldü kelimesini duymadık. Haksız biziz.Offffff
Ersin oyuncu olduğu için bize yansıtmıyor. Evet evet bu çok mantıklı+1 Eğer söylenmiş olsaydı Ersin’e bu olay bir sonraki güne yansır, konuşulduğunu hatta Ersin’in ağladığını görürdük. Herhalde komple kestiler.
Özgür bence artık kendimizi yormayalim. Cidden pes dedirtecek mesajlar yazılmakta. Hic bir şekilde toz kondurtulmayıp her detayı kendine göre yorumlamlar olduğunda uzaklaşmak en iyisi. biz yanıldık onlar haklı. Biz nedense öldü kelimesini duymadık. Haksız biziz.
Dağılalım
Ersin oyuncu olduğu için bize yansıtmıyor. Evet evet bu çok mantıklı