batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,901
- Puanı
- 1,061
@Dosi de severdi Emrah o her hafta kaçırmadan izlerdiEmrah > samuel tabi ki konu yoruma kapalı.
Nereden anladın o mercimek aklınlaBugün foruma giremedim ama yarışmayı izledim. Sadece şunu diyeceğim, Mert ve Sercan'ın oyundan sonraki "mercimekli pilav" konuşması şifreydi. Berkan'a fena yazık olacak
Ben izleyip olanı biteni felsefik şekilde yorumluyorum.YouTube den kısa videolara bakarım yeter.
Sen karantina öncesi felsefeye yönelmiştim şimdi acuna mı döndün
Hepiniz kuduruk avratlarsınız@Dosi de kuduruk çıktı, ben şoketto.
Senin gibi sinsirella oldukları için anlarım benNereden anladın o mercimek aklınla
3 hafta sonra gideceksin ve daha simdiden mi yatiyorsun?Fragman hilesini Acun gerçekten çok iyi kullandı; adam yılların televizyoncusu.
Sadece benimde tek dikkatimi çeken Fragmandaki cümle ve görüntülerin yayında göstermemesi oldu.
Bu sadece tartışılabilir ama ben baştan beri Ya Makbule olayı yada Anneler Günü olayı olabileceğini beyan etmişdim.
Fragman başlıkları,haber başlıklarıda çok dikkat çekici olmak zorunda....Bu olayı bütün siteler kullanıyor bunuda hepimiz biliyor.
Sonuç ben yatıyorum; 3 hafta sonra işe gideceğim.
Hepinize iyi geceler; tatlı rüyalar.
Hepinizi öpüyorum 🤗 🥰
Hepiniz kuduruk avratlarsınız
+ Elif + CCC + Berkan + Adaşım.
Ben daha mantıklı şifreler bulurumSenin gibi sinsirella oldukları için anlarım ben
Mert Öcal Bey bu hafta bu adamın ismini söyleyerek ayağını kaydırır. Yaparsa aşık olurum.
Yoo, Pelo'nun tepkisi.@serhatt ın tepkisi bu 😱
Hoşt be papatyam elif ve sercan dan çok oy alırMert Öcal Bey bu hafta bu adamın ismini söyleyerek ayağını kaydırır. Yaparsa aşık olurum.
Serhat da pelo işte kıskanç sıska para düşkünüYoo, Pelo'nun tepkisi.