Zevkle
PALAVRA@Çiğdem de 18 yaşındaymış öyle diyor![]()
Survivorla işim olmazAnlamadıysan şunu bunak sensin![]()
Anneler günü videoları için '![]()
Yakında zirvedesin, sakın vazgeçmebugün 3000 mesaj olurumilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana
![]()
@Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 81446
Çeneni konuşturmuşsun yinebugün 3000 mesaj olurumilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana
![]()
@Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
Her zamanki senbugün 3000 mesaj olurumilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana
![]()
Yakında zirvedesin, sakın vazgeçme![]()
Çeneni konuşturmuşsun yine![]()
Sağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyorHer zamanki sen![]()
ŞımarmaSağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyor![]()
Sen benle varsın beeSağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyor![]()
bugün 3000 mesaj olurumilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana
![]()
sus kız sen otur evinde yemek yap .ss
sus kız sen otur evinde yemek yap .ss