Neyse bir şey demiyorum.@Özgür ayrıca o bölüm kesilmiş bence
Reisim için kolay sayı imkanı sağlıyor gerçekten o yönünü seviyorum kolsuz reisinÇok kolsuz ama hem güzel, hem de reisim için +1 sayı demek kendisi Utku beyciğim. O yüzden takılsın kıyıda köşede.
Niye üstüne geleyim bak işte körü körüne savundun ama biz haklı çıktık.Özgür tmm yanıldım özür dilerim üstüme gelmeye devam edecekmisin?
Neyse bir şey demiyorum.
Niye üstüne geleyim bak işte körü körüne savundun ama biz haklı çıktık.
Acunmedya’dan mı aldın bilgiyi abla nasıl böyle emin konuşuyorsun ya gerçekten daha yazmayacam.Haklı çıkmadınız bölüm kesilmiş
Çok beklersin pis kütük"İyice" dedik sayın Gs'li dostum, yoksa zaten güzeldi. Nisa reisim ve Aycan... Birlikte takılsalar keşke.
Acunmedya’dan mı aldın bilgiyi abla nasıl böyle emin konuşuyorsun ya gerçekten daha yazmayacam.
Fragmanda Acun akıllarda kalacak bir konsey olacak demişti o kısmını duyamadım bende nedense.Haklı çıkmadınız bölüm kesilmiş
“Nisa ne yaparsa yapsın hep alttan aldık, aynısını Evrim yapsaydı ‘sen nasıl yaparsın Evrim’ Bu bizim suçumuz.” Gerçekleri itiraf etmeye başladı birileri. )73. BÖLÜM FRAGMANI
Fragmanda Acun akıllarda kalacak bir konsey olacak demişti o kısmını duyamadım bende nedense.
Netleşti mi? İzlemedim sonunu. Ben okadar yazdım, haklı çıktık dediğimde @vadikızı 'nın verdiği cevap "haklı çıkmadınız daha belli olmadı ki "Evet arkadaşlar Evrim “ölmüş” dedi, Acun Ersin’e kötü haberi verdi, fragmana boşuna koyulmamış o yazı.
Fragmanda Acun akıllarda kalacak bir konsey olacak demişti o kısmını duyamadım bende nedense.
Aynen.
Netleşti mi? İzlemedim sonunu. Ben okadar yazdım, haklı çıktık dediğimde @vadikızı 'nın verdiği cevap "haklı çıkmadınız daha belli olmadı ki "
Program söylenilmeden bittiyse haklı olmuş oluyoruz herhalde?
Mert’in adı söylendi ve bitti konsey.Netleşti mi? İzlemedim sonunu. Ben okadar yazdım, haklı çıktık dediğimde @vadikızı 'nın verdiği cevap "haklı çıkmadınız daha belli olmadı ki "
Program söylenilmeden bittiyse haklı olmuş oluyoruz herhalde?