Tamam. İyi geceler
Şaşırtmayan bir sonuç ortaya çıkmış ahahahahaha.
Tamam. İyi geceler
Yeni mi anladın
Şerlok beyciğim, yeterince taliplisi var Aycan'ın. Rahat bırak onu bize reisimiz yeter
Evet Twitter’da sürekli karışık çekiliyor, bo oyun daha önce çekilmiş gibi şeyler görüyordum ama iki takım da dünkü oyundan bahsetti.Demek ki 3 - buçuk gün önce çekmişler bu bölümü, dokunulmazlıkların yerinin de değişmediğine göre, çünkü bugün diyorlardı ünlüler ilk dokunulmazlığı kazandık diye. Ben 1 gün falan düşünüyordum önceden çektiklerini.
Ben kolsuzu saldım Şerlok beyciğimBak bak +1 yazmış hemen, Aycan da bizim Utku beyciğim.
Bir ara Acun 1-2 gün olduğunu söylemişti o yüzden 3 şuan fazla geldi.Yok ne normal sürede gidiyorlar. Tam güne geçtikleri günden beri üç gün fark oluyor.
Evet Twitter’da sürekli karışık çekiliyor, bo oyun daha önce çekilmiş gibi şeyler görüyordum ama iki takım da dünkü oyundan bahsetti.
Ben de 1 gün diye düşünmüştüm çünkü sanırım bir ara Acun öyle demişti.
Ben kolsuzu saldım Şerlok beyciğim
Evet ben de öyle hatırlıyordum.Günü gününe yetiştiriyoruz demişti diye hatırlıyorum ben de.
Evet arkadaşlar Evrim “ölmüş” dedi, Acun Ersin’e kötü haberi verdi, fragmana boşuna koyulmamış o yazı.