Kütüksün...Onun neresi tatlı be
O da bana atabilir sorun yok reyiz@Dosi ye kaya attın reyiz
Ya Melekçim rica ederim yanıldığını kabul et. Ben olayın ailesinin isteyip istememesinde değilim. Biz Ersin üzüldü başlıklı fragmana tepki gösterip prim yapılıyor deyince sen ısrarla Ersin'e söylendi dedin. Evrim "öldü" denemesine rağmen ısrarla bana ve @MasacRE 'ye 'öldü diyor duyuyorum işte' dedin. bu iki mevzuda yanıldığını kabul et! Dediğim gibi aile istemiş istememiş ben o mevzuda değilim. Acun seyirciyi kandırdı. Olay bu. Sen toz kondurmadın ama biz haklı çıktık @Özgür @The_Erinch
Sağdan soldan duyduğun haberlerede körü körüne inanıp savunma bence
Ezgi Elif'in isminin çıktığını hangi gün söylemişti?
Perşembe söylemişti.Ezgi Elif'in isminin çıktığını hangi gün söylemişti?
Ezgi Elif'in isminin çıktığını hangi gün söylemişti?
Tamam. İyi gecelerSağdan soldan dinlemedim fragmanı defalarca dinlemedim öyle anlaşılıyordu haklı çıkmadınız daha belli olmadı ki
Demek ki 3 - buçuk gün önce çekmişler bu bölümü, dokunulmazlıkların yerinin de değişmediğine göre, çünkü bugün diyorlardı ünlüler ilk dokunulmazlığı kazandık diye. Ben 1 gün falan düşünüyordum önceden çektiklerini.Perşembe söylemişti.
Yok ne normal sürede gidiyorlar. Tam güne geçtikleri günden beri üç gün fark oluyor.Cuma söylenmiş baktım şimdi. @Hachiko
“Dün 2 elif çıktı” dediği için aklımda Perşembe kalmış. Demek bu bölüm Perşembe çekilmiş baya önden gidiyorlar.