Şerlok beyciğim, yeterince taliplisi var Aycan'ın. Rahat bırak onu bize reisimiz yeter
Şerlok beyciğim, yeterince taliplisi var Aycan'ın. Rahat bırak onu bize reisimiz yeter
Evet ben kaza yapıp ameliyat olmuştum seneler önce ve ailemden gizledim yanlarına gidene kadar çünkü iyiyim desem dahi uzakta olduğumuz için annem inanmayıp çok fazla endişe ederdi. Kendisinden 6 ay gizledim. Uzaktaki kişilerden herzaman kötü haber gizlenir. Eli kolu bağlı birine kötü haber vermek fayda sağlamazBirşey sorabilirmiyim sana sen ailenden birine yalan söylenmesini istermiydin
Sen tehlikelisin demedim zaten böyle bir düşünce yapısı tehlikeli diyorum.
Neyse körü körüne savunuculuk yapmak bana göre değil tartışmak ve uzatmak istemiyorum gerçekten.
@vadikızı Melekcim sana istinaden Zeynebin yorumundan giderek yazmak istedim.Evet ben kaza yapıp ameliyat olmuştum seneler önce ve ailemden gizledim yanlarına gidene kadar çünkü iyiyim desem dahi uzakta olduğumuz için annem inanmayıp çok fazla endişe ederdi. Kendisinden 6 ay gizledim. Uzaktaki kişilerden herzaman kötü haber gizlenir. Eli kolu bağlı birine kötü haber vermek fayda sağlamaz
Evet ben kaza yapıp ameliyat olmuştum seneler önce ve ailemden gizledim yanlarına gidene kadar çünkü iyiyim desem dahi uzakta olduğumuz için annem inanmayıp çok fazla endişe ederdi. Kendisinden 6 ay gizledim. Uzaktaki kişilerden herzaman kötü haber gizlenir. Eli kolu bağlı birine kötü haber vermek fayda sağlamaz
Yeni mi anladın
@vadikızı Melekcim sana istinaden Zeynebin yorumundan giderek yazmak istedim.
Babamlar trafik kazası geçirdiğinde ben 3 ay sonra öğrendim.
Uzakta olduğunda gerçekten insanlar sevdiğinden üzülmesin diye bazen saklıyabiliyor.
Sen hala anlayamadın Nisa reisimizin tatlılığını ve güzelliğini pis kütük onu ne yapacağız @SherlockYeni mi anladın
+1 @SherlockŞerlok beyciğim, yeterince taliplisi var Aycan'ın. Rahat bırak onu bize reisimiz yeter
Onun neresi tatlı beSen hala anlayamadın Nisa reisimizin tatlılığını ve güzelliğini pis kütük onu ne yapacağız @Sherlock
Adama bak, yine Barış övdü.Evet, en güzel Elif ve Barış'ın annesiydi.
@Dosi ye kaya attın reyizKalp Güzelliği > Yüz Güzelliği
Adama bak, yine Barış övdü.
Ya Melekçim rica ederim yanıldığını kabul et. Ben olayın ailesinin isteyip istememesinde değilim. Biz Ersin üzüldü başlıklı fragmana tepki gösterip prim yapılıyor deyince sen ısrarla Ersin'e söylendi dedin. Evrim "öldü" denemesine rağmen ısrarla bana ve @MasacRE 'ye 'öldü diyor duyuyorum işte' dedin. bu iki mevzuda yanıldığını kabul et! Dediğim gibi aile istemiş istememiş ben o mevzuda değilim. Acun seyirciyi kandırdı. Olay bu. Sen toz kondurmadın ama biz haklı çıktık @Özgür @The_ErinchTamam sen öyle düşünebilirsin ama bu aile rahatsız oluyor soruyor sürekli iyi deyip duruyorlar yalan söylemek hoş değil ben o taraftan bakıyorum bu insanı rahatsız eder bence fayda sağlamak değil
neye fayda sağlasın zaten amaç yalan söylememek