TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

hey mert efendi..

pardonda; siz sercanla elifi yazarken elife haber verdiniz mi?

sen kimsin ki herşeyden haberin olacak.

yarışma bu dostum; 1 kişi kazancak.

• Harika
Reactions: Angelica
Neden akıllarda kalacak bir konsey kısmını görmedik o zaman ona açıklama getir :A ısrarcı olmucam bu konuda susayım artık
O kısım da @Hachiko yazınca fark ettin demek. :F Hep başkalarının laflarıyla hareket ediyon abla, eleneni Twitter’da bir sayfa yazdı, Makbule’nin corona olduğu olabilirmiş biri yazmış falan da filan. :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Soruma açıklama getirirmisin neden o kısmı görmedik o zaman ? :A
Kesilmiş bile olsa yine benim dediğim yere geliyor konu. Acun reyting için bunu kullandı ama tepki çekince fragmandan yazıyı, bölümden de o kısmı kaldırdı. Dün akşam reyting için kamera önünde bunlara gerek yok demiştim.

• Harika
Reactions: Dosi
Kesilmiş bile olsa yine benim dediğim yere geliyor konu. Acun reyting için bunu kullandı ama tepki çekince fragmandan yazıyı, bölümden de o kısmı kaldırdı. Dün akşam reyting için kamera önünde bunlara gerek yok demiştim.

Öyle olduğunu düşünmüyorum ama neyse...

Olmadı ama kesildiği net belli unutulmayacak konsey kısmı yoktu bölümde
Offffff
Senelerdir izliyorum bu programı. Nice nice frgömada ki sahne ile bölüm farklılık gösterdi ve Acun bunun açıklanmasını yapmıştı. Bölüm uzayınca montajdan kesiyoruz demişti.
Ersin'e olay anlatılsaydı diğer bölümde herkes gayet sakin olunmazdı.

Yorumun ona geliyor akşamdan beri o kısmı bekliyorum görmeyince söyledim kimsenin aklıyla yazmadım
@Dosi ikinizde tavrı hoş değil başkada bişi demicem..
Tavrımda hiçbir sıkıntı yok. Sen bölüm kesilmiş dedin Hachiko Acun akılda kalıcı konsey lafını duymadım deyince bana bunu yöneltiyorsun. :F

Neyse bu konuyla ilgili son yorumum şu. Acun her türlü hatalı. Reyting için yapmayacağı şey yok.

• Beğendim
Offffff
Senelerdir izliyorum bu programı. Nice nice frgömada ki sahne ile bölüm farklılık gösterdi ve Acun bunun açıklanmasını yapmıştı. Bölüm uzayınca montajdan kesiyoruz demişti.
+1 Eğer söylenmiş olsaydı Ersin’e bu olay bir sonraki güne yansır, konuşulduğunu hatta Ersin’in ağladığını görürdük. Herhalde komple kestiler. :F

• Güldürdün
Tavrımda hiçbir sıkıntı yok. Sen bölüm kesilmiş dedin Hachiko Acun akılda kalıcı konsey lafını duymadım deyince bana bunu yöneltiyorsun. :F

Neyse bu konuyla ilgili son yorumum şu. Acun her türlü hatalı. Reyting için yapmayacağı şey yok.

Ben ondan önce yazdım ama geri git sayfalara bak özgür :D

Offffff

tmm

Ben de bunu sana yönlendireyim? @vadikızı
Offffff
Özgür bence artık kendimizi yormayalim. Cidden pes dedirtecek mesajlar yazılmakta. Hic bir şekilde toz kondurtulmayıp her detayı kendine göre yorumlamlar olduğunda uzaklaşmak en iyisi. biz yanıldık onlar haklı. Biz nedense öldü kelimesini duymadık. Haksız biziz.
Dağılalım
+1 Eğer söylenmiş olsaydı Ersin’e bu olay bir sonraki güne yansır, konuşulduğunu hatta Ersin’in ağladığını görürdük. Herhalde komple kestiler. :F
Ersin oyuncu olduğu için bize yansıtmıyor. Evet evet bu çok mantıklı :A

• Beğendim
Reactions: Özgür
Özgür bence artık kendimizi yormayalim. Cidden pes dedirtecek mesajlar yazılmakta. Hic bir şekilde toz kondurtulmayıp her detayı kendine göre yorumlamlar olduğunda uzaklaşmak en iyisi. biz yanıldık onlar haklı. Biz nedense öldü kelimesini duymadık. Haksız biziz.
Dağılalım

Ersin oyuncu olduğu için bize yansıtmıyor. Evet evet bu çok mantıklı :A

Önceki sayfalarda tepkimi gösterdim toz kondurmama yapmıyorm ben :D

• Olmamış