The_Erinch
Favori Üye
11 teyzem + 33 kuzenim var anne taraıfndan seni yok ederim ona göre![]()
senin izlediğini bilse yarına final yapması lazım4 temmuzdu zaten rahat uzatır adam altın devrini yaşıyor ben bile izliyorum her gün![]()
TR de yapmak istiyormuş finali çünkü.
Barışla yatıyor barışla kalkıyor buda yaw @xemrexxxGüzel olur...Barış, ardından Panorama'ya da gelir...
![]()
benim izlediğim bilse seneye adaya alır ortalığı iyi karıştırırımsenin izlediğini bilse yarına final yapması lazım![]()
kudurdu foruma gelinceBarışla yatıyor barışla kalkıyor buda yaw @xemrexxx
sağol kız ona göre hepsini salarım üzerine beni sinir edersen beni korurlar ordu gibi😳Hay maşAllah Allah uzun ömürler versin ya![]()
diyarbakıra dön.ssO anca boş yapar, açıklama falan bilmez.![]()
![]()
@alperuz 2 ülke versiyonunu izledim.. 3.ye başlıcam.8+5 kişi bir apartmanda farklı dairelere yerleştiriyorlar.
Hepsi bir tane profil oluşturuyor kendine; resimler;durum güncellemesi falan.
İsterlerse kendileri isterlere fake hesap.
Sonra başlıyorlar birbirlerini tanımaya;
Ne oyunlar,ne yalanlar,ne ittifaklar
Belli aralıklarla birbirlerini puanlıyorlar;
Fenomen olanlar bir kişiyi eliyor.
Ama finale kadar birbirlerini görmedikleri için..artık kızmısın erkek misin gay mısın bilmiyorlar.
Çok eğlendim ben 2 ülke versiyonlarında şimdi 3.ülkeye başlayacağım.
Acun haberi olsa uyarlar Türkiyeye.. malüm kendini fenaomen sanan yada fenomen olmak isteyen sürü ile tip var.
Tabi 3 versiyondada Gay;Lezbiyen muhakkak var. Argo;cinsellik öğeleri var. (cinsellik derken diyologları içinde;birbirleriyle konuşurken) Bu konulardan dolayı ülkeye giremez sanırım ama.
@vadikızı
Ben Amerika'yı izledim. Brezilya çok beğenilmemiş, Fransa da güzel diye yorumlar okudum.@alperuz 2 ülke versiyonunu izledim.. 3.ye başlıcam.
istanbula geri dönme o zaman kalemini kırarım yoksaOrdayım zaten be.![]()
![]()
sağol kız ona göre hepsini salarım üzerine beni sinir edersen beni korurlar ordu gibi![]()
Ben Fransadan başladım; Amerikanın finalini demin yaptım.Ben Amerika'yı izledim. Brezilya çok beğenilmemiş, Fransa da güzel diye yorumlar okudum.
sen gizli sinsirellasınAyy tam adamına diyorsun benden de ne tehlike olur ne tehlikee![]()
Yaza geliyorum hem okul hem de başka planlar için.istanbula geri dönme o zaman kalemini kırarım yoksa![]()