The_Erinch
Favori Üye
11 teyzem + 33 kuzenim var anne taraıfndan seni yok ederim ona göre
senin izlediğini bilse yarına final yapması lazım4 temmuzdu zaten rahat uzatır adam altın devrini yaşıyor ben bile izliyorum her gün
TR de yapmak istiyormuş finali çünkü.
Barışla yatıyor barışla kalkıyor buda yaw @xemrexxxGüzel olur... Barış, ardından Panorama'ya da gelir...
benim izlediğim bilse seneye adaya alır ortalığı iyi karıştırırımsenin izlediğini bilse yarına final yapması lazım
Barışla yatıyor barışla kalkıyor buda yaw @xemrexxx
kudurdu foruma gelinceBarışla yatıyor barışla kalkıyor buda yaw @xemrexxx
O anca boş yapar, açıklama falan bilmez.@xemrexxx sahibi açıklar 😛
sağol kız ona göre hepsini salarım üzerine beni sinir edersen beni korurlar ordu gibi😳Hay maşAllah Allah uzun ömürler versin ya
diyarbakıra dön.ssO anca boş yapar, açıklama falan bilmez.
@alperuz 2 ülke versiyonunu izledim.. 3.ye başlıcam.8+5 kişi bir apartmanda farklı dairelere yerleştiriyorlar.
Hepsi bir tane profil oluşturuyor kendine; resimler;durum güncellemesi falan.
İsterlerse kendileri isterlere fake hesap.
Sonra başlıyorlar birbirlerini tanımaya;
Ne oyunlar,ne yalanlar,ne ittifaklar
Belli aralıklarla birbirlerini puanlıyorlar;
Fenomen olanlar bir kişiyi eliyor.
Ama finale kadar birbirlerini görmedikleri için..artık kızmısın erkek misin gay mısın bilmiyorlar.
Çok eğlendim ben 2 ülke versiyonlarında şimdi 3.ülkeye başlayacağım.
Acun haberi olsa uyarlar Türkiyeye.. malüm kendini fenaomen sanan yada fenomen olmak isteyen sürü ile tip var.
Tabi 3 versiyondada Gay;Lezbiyen muhakkak var. Argo;cinsellik öğeleri var. (cinsellik derken diyologları içinde;birbirleriyle konuşurken) Bu konulardan dolayı ülkeye giremez sanırım ama.
@vadikızı
Ben Amerika'yı izledim. Brezilya çok beğenilmemiş, Fransa da güzel diye yorumlar okudum.@alperuz 2 ülke versiyonunu izledim.. 3.ye başlıcam.
Ordayım zaten be.diyarbakıra dön.ss
istanbula geri dönme o zaman kalemini kırarım yoksaOrdayım zaten be.
sağol kız ona göre hepsini salarım üzerine beni sinir edersen beni korurlar ordu gibi
Ben Fransadan başladım; Amerikanın finalini demin yaptım.Ben Amerika'yı izledim. Brezilya çok beğenilmemiş, Fransa da güzel diye yorumlar okudum.
sen gizli sinsirellasınAyy tam adamına diyorsun benden de ne tehlike olur ne tehlikee
Yaza geliyorum hem okul hem de başka planlar için.istanbula geri dönme o zaman kalemini kırarım yoksa