ben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırmaSenden ala şer mi olur.![]()
ben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırmaSenden ala şer mi olur.![]()
mızmız reyisi destekleyenlerle mesafe koymalıhaklısın adaş
Çok konuşmaya başladın yine.ssben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırma![]()
konusu ne![]()
hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldım
hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldımdüşmanlara karşı kaleyi koru adaş
![]()
OOOO @Emre Ozansoy gidiyor 🥳 saldırlım.hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldımdüşmanlara karşı kaleyi koru adaş
![]()
Başka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.çenem en kuvvetli organımdır hep derim@Çiğdem
denedin mi derdim içim fesat olsaBaşka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.![]()
Ay kendin günah dolusun ne sahuru.hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldımdüşmanlara karşı kaleyi koru adaş
![]()
Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyorBaşka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.![]()
Dedin bile rezil herif.ssdenedin mi derdim içim fesat olsaama demiyorum hoşt sana
![]()
4 temmuzdu zaten rahat uzatır adam altın devrini yaşıyor ben bile izliyorum her gün
Nereymiş o.Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyor![]()
TR de yapmak istiyormuş finali çünkü.5 Temmuz'da olacağını zannetmiyorum ben.Ne yapar, ne eder uzatır yine 10 - 15'ine kadar.
![]()
Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyor![]()
haketti özgür sedefçisi.ssDedin bile rezil herif.ss