ben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırmaSenden ala şer mi olur.
ben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırmaSenden ala şer mi olur.
mızmız reyisi destekleyenlerle mesafe koymalı haklısın adaş
Çok konuşmaya başladın yine.ssben yüzüklerin efendisindeki göz gibiyim kaynak bnm orasını karıştırma
konusu ne
hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldım düşmanlara karşı kaleyi koru adaş
hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldım düşmanlara karşı kaleyi koru adaş
çenem en kuvvetli organımdır hep derim @ÇiğdemÇok konuşmaya başladın yine.ss
OOOO @Emre Ozansoy gidiyor 🥳 saldırlım.hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldım düşmanlara karşı kaleyi koru adaş
OOOO @Emre Ozansoy gidiyor 🥳 saldırlım.
Başka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.çenem en kuvvetli organımdır hep derim @Çiğdem
denedin mi derdim içim fesat olsa ama demiyorum hoşt sanaBaşka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.
Ay kendin günah dolusun ne sahuru.hadş ben sahura hazırlanayım bu günah dolu konuda çok kaldım düşmanlara karşı kaleyi koru adaş
Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyorBaşka hiçbir yerin bir işe yaramıyor zaten.
Dedin bile rezil herif.ssdenedin mi derdim içim fesat olsa ama demiyorum hoşt sana
4 temmuzdu zaten rahat uzatır adam altın devrini yaşıyor ben bile izliyorum her gün
Nereymiş o.Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyor
TR de yapmak istiyormuş finali çünkü.5 Temmuz'da olacağını zannetmiyorum ben. Ne yapar, ne eder uzatır yine 10 - 15'ine kadar.
Bir yeri daha var.Ara ara vurgu yapıyor
haketti özgür sedefçisi.ssDedin bile rezil herif.ss